6 Läs mer >>
Ena kvällen är man ute och har roligt med sina fina vänner, plötsligt förbyts trevligheterna mot panik när man upptäcker att mobiltelefonen inte längre ligger kvar i väskan. Spärra sim-kort, polisanmäla, telefonterra utestället, och försöka bestämma mig för vilken mobil jag ska hosta upp pengar för. Sen går det nån dag och man börjar släppa det och en fin liten komplimang hjälper också till. Så går det ner ytte pytte lite när man inser att man måste upp och bege sig till skolan, för ärligt talat - hur spännande är det på en skala? Men så har man tagit sig igenom en oväntat kort skoldag och istället väntar Åtgärdsprograms-skrivande, men se där gick det oväntat upp igen! Där var ju knappt något kvar att göra! Eller? Ja var det det så är det för sent för nu är det inskickat. Kommer hem och skickar in även papert och har det ur världen, och känner sig rätt lättad. Men så kommer man på att just det! Jag måste ju ringa optikern också, för det räcker ju inte med att jag måste hosta upp pengar till en ny mobil, nej för jag måste även beställa nya linser (eget val dock, till skillnad från mobilen). Så då blir det till att ringa såna där samtal som jag av någon anleding inte tycker om särskilt mycket, men var ändå ingen som ville prata med mig. Fast är ju rätt lugnt eftersom jag nu helt plötsligt är ledig imorgon, eftersom jag och Karin blev klara med Åtgärdsprogrammet och jag är klar med papert. MEN! efter toabesöket (som borde gjort mig ngt hekto lättare kanske?) när jag ska sätta mig ner vid datorn igen, så försvinner helt plötsligt stolen under mig! AJ MIN RUMPA! Den jäveln gick i sönder när jag satte mig på den! Så blir till att välkomna ett nytt blåmärke till de övriga jag redan har! Ska pusha upp det lite igen sen med tvång och parkera mig i soffan med fotbadet som aldrig blev av igår och kolla på Roomservice och Grey's anatomy! Japp, och hoppas på att det inte är någon telefon som väcker mig imorgon, förutom om det helt mirakulöst skulle vara min mobiltelefon som väckte mig!

Det går i vågor...

0 Läs mer >>
(Hade jag fått betalt för att pendla 50 timmar under 5 veckor hade jag nog inte klagat så mycket heller ;))

Vi börjar se ett slut på ÅP nu... är så less på det så det är inte sant. Tyckte det var roligt i början, men sen när man får tillbaka det och det är en massa som behövs ändras, som man tycker vi kunde fått information om innan vi skulle börja skriva, så känns det rätt drygt. Och att det ska handla om petitesser som om man ska skriva "sen" eller "sedan"... ja.. tycker nog det finns viktigare saker att fokusera på. Men kanske får tolka det som att de inte hittade något annat att klaga på? Jag är nog väldigt skoltrött... har gått från att gilla en lärare rätt bra till att inte riktigt stå ut med henne, på en handvändning så där, och jag vet inte riktigt varför heller... Det mesta med skolan känns bara lite piss för tillfället. Tror bestämt att det är det de kallar skoltrötthet?

På fredag ska vi tillbaka till Söderåsen igen. Jag, Jannika, Jossa och Marta. Tänkte ge oss på den längsta rundan som tydligen ska ta en så där tre timmar att ta sig runt. Så vi hoppas på finfint väder på fredag! Glöm inte det! Beställ finfint väder av vädergudarna! Får vi se om där är lika fint på våren som på hösten! 

   

Ååps!

1 Läs mer >>
Har gått en vecka sen "insjuknandet" och ännu inte helt återställd, men snart så!

Nu är dessutom alla böcker i denna kursen avverkade, w-w-w-wunderbar! Så nu återstår ett paper, ett grupparbete (halvfärdigt), två litteraturseminarier och 1-3 föreläsningar. Sen är skiten över! Och jag kan ta "sommarlov" på riktigt!

Så har man gått och fått praktikplats till hösten också, blir att pendla fram och tillbaka till Vinslöv i fem veckor. Vilket betyder ungefär 50 timmars pendlande. Goa tider! Men det blir säkert bra, hoppas på bra handledare bara så löser sig nog resten!

Ja det var väl alla nyheter jag hade att erbjuda idag. Tack för uppmärksamheten, ha en fortsatt bra kväll!

News

1 Läs mer >>
Dagar som denna så blir jag väldigt glad när jag tänker på att jag är klar med högskolan om ett halvår... Varför ska det vara så svårt att ge tydliga instruktioner? Och hur svårt är det att kanske, skriva ner på en liten lapp att man är sjuk, istället för att skylla på att man får så många mail? Sen ska det väl inte vara så förbaskat svårt att hålla koll på inlämnade arbeten? Nej då blir det ju istället vi som får sitta och vänta på vår respons för att: "nej, jag har inte fått ert arbete"!?
Jag är nog rätt färdig nu... jag har lagt ner det lite.. har redan tagit sommarlov. Orkar inte med det just nu. Orkar inte läsa eller skriva arbeten... *suck*

Och jag orkar inte med kli i halsen mer heller! Tror jag hostade mer än vad jag sov inatt.. kändes i alla fall som det.. vaknade upp genomsvettig också för den delen... och jag skojar inte! Nattlinnet, och till och med lakanen var våta av svett.. räligt! Men verkar som att jag svettat ur mig febern åtminstone.. ingen feber idag än så länge. Annars vart det feber både i förrgår och igår. Men nu återstår halsen. Fast den känns också lite bättre, gör inte så ont när jag sväljer längre men kliar lika mycket som förut.

Så ringde de o frågade om jag kunde rycka in och jobba i helgen också, men jag får avvakta några timmar och se hur jag mår då. Dumt att säga att man kan och sen åka på febern igen, och lika dumt att säga nej om jag sen mår prima ballerina både ikväll och imorron. Så kanske jobb 7-12 imorron och sen jobb 6-10/12 på söndag.. Ja sovmorgon? vad är väl det.. fast är inne i en "vakna-tidigt-på-morgonen"-periop nu. I förr går vaknade jag kl 6, sen idag vaknade jag ju ett antal gånger men halv 8 blev det till slut i alla fall. Så borde väl kunna pallra mig upp lite efter 5 kanske? :S

Nähä... men vi säger väl så för denna gången då?
På återseende!

Blir så trött...

0 Läs mer >>
Då var festligheterna över för denna gången. Lund var mycket trevligt, och det var nog över mina förväntningar. Men nästa gång tänker jag INTE asa med mig liggunderlagen för de har inte blivit använda nån av gångerna jag haft med dom! Ska nog försöka ha med mig mindre packning överhuvudtaget! Stackars axel och rygg!

Jag och Jannika inledde vårt valborgsfirande genom att ta buss från hemmet tjugo i nio, så var i Lund nån gång vid halv elva. Då blev det jakt på gästleg och present, vilket också hittades och införskaffades. Sen anslöt vi till de andra i parken efter många om och men eftersom det inte är världens lättaste att hitta Malin i parken, i Lunk, på valborg. Men till slut så! Så blev några timmar på en filt i den stekande solen med rosévin och vatten innan det bar av hem till Malin och Johan. Jag, Jannika och Malin tog kökstjänsten och fixade med sallad och potatis till grillningen, som blev klart lagom tills de flesta andra anslutit. Efter grillning och socialisation var det så dags för utgång, det var då det började. Övriga tog bussen medan jag, Jannika och Malin skulle cykla, trodde vi ja. För när vi kom ut så var två av de tre cyklarna borta. Puts väck! Så då blev det ett försök med att hinna till bussen som var försenad, men tji fick vi, precis när vi kommer runt hörnet till busshållsplatsen kör bussen iväg. Så där sprang vi helt i onödan. Där med blev det promenad i en kvart, tjugo minuter för o komma till hållplatsen där bussbytet skulle ske för o se när nästa buss skulle gå vilket visade sig vara om femton minuter. Så vi tänkte att vi lika gärna kunde gå. Men se där trodde vi fel igen! För givetvis hade (förmodligen) en lite glasbit letat sig in i Jannikas fot, så alltså inget mer promenerande för vår del. Utan vi fick snällt vänta på den nerspydda bussen. Men till slut kom vi dit, och vi hade mycket trevligt när vi väl kom dit! Efter många om och men fick vi även tag på en taxi som kunde ta oss tillbaka till Malin och Johan när dansmusiken tystnat.

Förste maj var en riktigt bra dag. Självklart vaknade jag tidigt, som jag alltid gör. Medan Malin och Jannika sussade vidare. Men jag hade inte ro att ligga kvar så jag gick upp och började plocka flaskor och glas.. målade lite på tavlan, bytte om och gjorde mig iordning, och till slut så vaknade flickorna vid halv tolv. Så då blev det frukost ute i solskenet i lugnan ro, och efter några timmar promenerade vi bort till Nova Lund, en tunika och en strandklänning införskaffades helt i onödan. Hem för lunch i solen igen, sen var det dags för oss att bege oss hemåt igen. Men först fick det bli ett stopp på vägen för lite glass. När jag väl kom hem var det inte mycket med mig, en korv i bröd, nån timme framför tv:n och sen pallade jag inte mer!

Men en mycket bra helg :)

Nu är det snart dags för mig att, tillsammans med Karin och Peter, köra till Emma och Björn för att planera trevligheter för sommaren!

Valborg