0 Läs mer >>
Snart dags att traska bort till busshållsplatsen. Snart dags att stå och vänta på bussen. Snart dags att se Jannika för första gången på månader! Snart dags att ge Jannika en stooor kram för första gången på månader. Snart dags att åka in till Krstd och Karin! Snart dags att möta upp Jennie. Snart... snart så ska jag ha en finfin kväll med finfina flickor :) Det tycker jag om!

Snart...

1 Läs mer >>
Idag känns inte riktigt bra heller, men av helt andra anledningar än förra gången. Förra gången tog jag en liten trip på memory-lane, trillade i diket och fastnade där ett tag. Men kravlade mig upp till slut i alla fall. Idag känns inget vidare bra eftersom vi haft individuell handledning idag. Gick väl inte precis som jag hade tänkt... Men skit samma. Bara att bita i det sura äpplet och ta nya tag. Vi kommer klara det ändå, finns inga andra alternativ. Och bättre att få det nu än när det är dags att gå upp med uppsatsen!

SNART är det FREDAG och JANNIKA kommer HEM!!! :DPjotr: jag må vara ett fan... men jag tror inte jag har fallit lika hårt som Karebear ;)

Jennie: tänk vad konstigt det kommer kännas sen när uppsatsen är klar :S när det inte är du och jag om dagarna längre!

Idag känns inget b...

3 Läs mer >>
Idag känns inte riktigt okej... Jag tror jag har tänkt för mycket. Jag borde sluta med det... gör inget gott ändå.

Imorgon är det grupphandledninge, på tisdag är det individuell handledning, resten av veckan är det jag och Jennie. På lördag är det JANNIKA!! <3 Lördag kommer kännas mer än riktigt okej, lördag kommer kännas super! Det är bra.

söndag = soffa+tv+jag = sant

Vi säger väl så då...

Idag känns inte ri...

0 Läs mer >>


I've just seen a face - The Beatles


I've just seen a face - Jim Sturgess, ur Across the Universe

I've just seen a f...

0 Läs mer >>


 I wanna hold your hand - T.V. Carpio, ur Across the UniverseI wanna hold your hand - The Beatles

I wanna hold your ...

0 Läs mer >>
Jaha då har det väl nästan gått en månad sen sist, så antar att det börjar bli dags att ge ifrån sig ett livstecken igen.

Det händer inte så himla mycket för tillfället så finns inte särskilt mycket att skriva om heller. Examensarbetet som gäller till hundra procent nu. Kändes inte riktigt bra att neka jobb imorron på onsdag, men ibland har man inget annat val än att prioritera. Kommer nog fler tillfällen ändå :)

Avnjöt en mycket mysig lördagskväll med Marie och Jennie. Kräftor, paj och bröd, och lite vin på det. Var alldeles för länge sen vi sågs. Det hemska var att det var väldigt lite att uppdatera varandra om. Är livet verkligen så händelselöst?!?!?!

Nåja, ska i alla fall försöka mig på en date med Joppelina någon dag i veckan. Sen nästa vecka blir det finlir på torsdagen med förhoppningsvis middag och mys innan vi beger oss till premiären av New Moon. Blir min första biopremiär om jag inte minns fel, och då passar väl valet av film rätt bra, eller hur? :)

Börjar känna mig rätt färdig för dagen och tänker nog ta mitt pick och pack (alltså mobilen) och gå ner och lägga mig i soffan framför tv:n. Känns som en lagom ansträngande aktivitet ;) Titta på Ullared och få sig ett och annat gott skratt.

På återseende... ska väl försöka att inte låta det gå en månad till innan jag skriver igen!

2009-11-09