0 Läs mer >>
Så var det då äntligen fredag! Alltid lika välkommet med helg. Inte för att det kanske blir en helg som är något utöver det vanliga, eller jo kanske eftersom jag måste plugga. Men utöver det ska jag försöka hinna med att träffa Emma och Karin, kanske ett besök i staden imorgon? Ja vi får se, var länge sen nu. Kom fram till innan idag att det är minst 5 veckor sen nu :S Hade ju inte precis tid med något sådant under praktiken, och inte direkt veckan efter heller.. denna veckan har bara sprungit iväg så det har inte blivit något av det nu heller. Så nu kittlar det lite fingrarna :) men känner jag mig själv rätt så lär det inte göra det när jag väl kommer in till stan!

Blir att titta inom Emma ikväll och kolla på finalen i Let's dance, länge sen vi sågs nu! Sen imorgon så blir det till att hitta på något med Karin och Hanna. Se om kanske Emma också vill/kan hänga på. Sen resten av tiden får jag väl hänge åt pluggandet, vare sig jag vill det eller inte!

Har varit sjukt sugen nu de senaste dagarna på att åka inlines.. var ruskigt länge sen jag gjorde det nu. Och de inlinesen (kan man ens en gång säga så?? ) jag har, har jag varit stolt ägare över sen jag gick i 6:an!! Det sjuka är att jag tror att jag fortfarande kan ha dom! Men kvaliten på dem är nog inte den bästa.. Och så ska jag leta upp någon som vill åka med mig, skulle kanske ta och passa på att bearbeta Emma lite ikväll :)

Nej min sann och dar... förflytta mig åt Emmas håll var det ja!
Enjoy your evening people!

freitag

0 Läs mer >>
jag förstår inte vad som har hänt med min motivation, eller självdisciplin... borta, finns ingenstans att finna. Började hyffsat bra idag när jag kom hem, bläddrade och läste lite i böckerna till morgondagens föreläsning och seminarie. Sen var det ju den där exa 5... det går inte, verkligen. Jag kommer ingen vart. Har ingen bra situation jag känner att jag kan göra något bra med... :( Så jag vet ju iaf vad jag ska göra i helgen, blä!

Ska man försöka sig på exa 5 en gång till då kanske?? Jag antar det... *suck*

borta!

0 Läs mer >>
Ännu en examination överstökad.. typ.. lite kompliteringar också tydligen. Skit man får ta... tycker ändå vårt arbeta var bäst! ;P Borde ta tag i nästa examination imorron - föräldrakontakt.

Så idag har dagen i stort sett bestått av skola, från hemkomsten vid fyra tiden har det inte hänt något värt att berätta precis. Så.. ja.. jag säger väl god natt nu då :)

Kramen!

trötter

0 Läs mer >>
... över mig själv :) körde en 40-minutare på crosstrainern. Vet inte om det är att jag körde på lite mer än vad jag gjort de andra gångerna elller om det är för att jag fortfarande har lite förkylning kvar i kroppen. Men fan vad det tog! Haha såg fan ut som att jag legat o stekt i solen och bränt mig sönder och samman i ansiktet! Ok att jag brukar bli röd i nyllet när jag tränar... men det där var extremt!! Så får vi se om det blir något med den där promenaden sen nu när Emma inte mår så bra.

Har inte precis lagt ner så mycket tid inför redovisningen imorron, läser väl igenom det några gånger innan jag går och lägger mig sen. Känns inte som någon särskilt seriös redovisning... hoppas bara vi får bra respons på vår rapport! Måste säga att jag är jävligt nöjd med den! :D

Stockholmsbesöket får skjutas något på framtiden... vill åka upp så att både Jossa och Carro är lediga, och att jag kan va där längre än bara över just helgen. Sen om det är möjligt är väl en annan femma :S Jo, vi ska nock hitta nån vecka som passar :)

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Typ repris från gårdagen... och så är syster yster hemom en sväng.
Om det mot förmodan skulle hända något utöver det vanliga under resten av dagen får jag väl rapportera om det senare..

Glöm inte "So you think you can dance" på 5:an ikväll klockan 20.00... får ju bara inte missas! :P

liiiite stolt...

1 Läs mer >>
...har förflutit.
 
Så vad har då hänt idag då? Låt mig tänka efter.. har haft så fullt upp att jag knappt kommer ihåg! Jag vaknade, läste, gick upp, åt frukost, satte igång datorn, skrev ut arbete som ska opponeras på, läste arbetet och skrev små kommentarer, löste sudoko, läste Kvällsposten, åt, hamnade vid datorn igen... och sitter fortfarande kvar. DET är vad jag kallar en händelserik dag! hm...

Får väl bättre mig imorgon... planerna inför morgondagen än så  länge: promenad med Emma och... plugga :S Fast blir väl ingen större kraftansträngning.

Surrar en blom/bananfluga framför mig... var kommer dom ifrån egentligen?! Dyker upp från ingenstans.. räliga små kryp! Det måste vara det värsta med våren.. alla småkryp som vaknar till liv!

Försökte mig på att komma på ett motiv till en möjlig tavla igår.. det gick inget vidare. Tackar inte nej till idéer och förslag :) Kom igen nu.... hjälp mig! Och när ni ändå är i farten så kan ni ju hjälpa till med den där tatueringen jag drömmer om :P

Känner att det verkligen var en röd tråd genom detta inlägget.. men säg har det varit det någon gång innan?! LA ink ikväll för lite inspiration och skratta gott åt Parlamentet? Ja det kör vi på :)

See you later aligator!

ännu en spännande dag...

0 Läs mer >>
eller god morgon.. mer åt god middag hållet kanske.

Hemskans vad ljust det var på rummet när jag vaknade imorse, det blir så mycket ljusare när det är snö ute. Vackert med snö, men vill inte ha den nu!! Den skulle ju ha varit här i julas... och nu ska träden knoppa och blommorna blomma. Man ska kunna gå ut i en tjock tröja och sitta och värma sig i solen. Men jag får väl hoppas att vädernissarna vet vad de snackar om för en gångs skull när de säger att om en vecka kommer det vara mellan 10 och 15 grader här nere i Skåne. På tiden!!

Om man kanske skulle ta och försöka skissa lite på några alternativ till en möjlig tavla. Hade varit roligt om jag hade kunnat ge min syster en... hmm... Annars idag då? Finns skolgrejer som borde göras.. men jag tror det får vänta tills imorron och måndag.. jag vill ha en dag till utan något som har med skolan att göra. Så vad då.. mamma snackade om Hovby och staden. Får väl se vad det blir av dagen helt enkelt...

Ja så får det bli...

god morgon världen

0 Läs mer >>
hm.. tycker idag känns lite allmänt som en pissig dag... Framförallt beror det nog på vädret, sen har vi ju det faktum att jag brukar bli lite grinig när jag har mens, sen ska mamma o pappa ha gäster ikväll och det är ju också så där spännande att vara hemma då. Känner inte för det, men samtidigt är jag inte riktigt på humör att egentligen hitta på något idag - tack vare vädret. Och dessutom har jag en söndags-känsla i kroppen!

Jag vill hitta inspiration att rita/måla... jag vill rita en tatuering, jag vill måla en tavla (vilket jag aldrig gjort förr) åt min syster för hon önskar sig en sådan. Jag har bilder i huvudet men jag kan inte få ner dem på ett papper... Please give me some inspiration! Kan få sån lust att fotografera också.. men har varken den kunskapen eller den kameran som krävs för att få schyssta bilder.

Nej jag skulle kanske gå o fixa iordning lite mat till mig, jag tror jag hoppar sillabordet...

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)

/Rebecka

pisseväder...

0 Läs mer >>
ÄNTLIGEN!! som man säger... blod, svett och tårar.. ja nästa på iaf :) har varit slitsamt åtminstone. Är helt slutkörd nu, så här mycket har jag inte sett fram emot att gå och lägga mig som jag gör just nu! :P

Lite långledigt nu då, ska bli skönt att få det lite lugnare nu. Det behövs efter praktiken och fyra intensiva dagar med projektrapportsskrivande kan jag säga!

Luktar gott här hemma nu, mamma är igång och bakar gott till imorgon kväll. Funderar på vart jag ska fly undan och gömma mig. Ser nog glest ut på alternativsfronten... skulle tydligen bli snökaos nu också. Så vem vet man kanske är insnöad imorgon då då. Ja ska det komma snö kan den ju passa på när man är ledig iaf och inte behöver ta sig in till stan eller någon annan stans. Men jag känner nog att jag klarar mig rätt bra utan den va?

Ska nog leta mig fram till soffan nu... känner att dragningskraften blir starkare och starkare..
So I bid you farewell!

ps. GLAD PÅSK!! ds.

finito!

1 Läs mer >>

... på den här förbaskade projektrapporten! Tycker vi har jobbat på riktigt bra, är stolt över oss!! Trodde inte det skulle flyta på så bra. Sen om det vi har gjort är rätt och bra hör väl inte riktigt till saken?? Eller? Blir lite smått psycho på skolan... MEN snart är det faktiskt sommarlov :D efter tisdag så är det tre examinationer kvar.. 14 dagar med lektioner i skolan.. övrigt är självstudier... då kan man väl inte riktigt klaga?? ska försöka att inte göra det för en gångs skull :)

ska bli skönt med lite långhelg nu, får sova ut lite.. känner att jag är i behov av det. Soooova! Förutom att sova borde jag göra min restuppgift på inriktningsrapporten.. blä säger jag. Tycker inte alls om! Irriterande!

Karebear ska åka hem över påsk... tråkigt när man inte träffas så ofta som man gjorde innan... Saknar wätt & wedigt.. Mina små tösabitar :) Jag borde åka till Sthlm, faktiskt... borde jag.. helt klart.. men jag är lite mesig när det handlar om att resa själv :S Fy på mig... måste ju besöka mina vänner!

Kanske en liten sväng på konstrunda med Emma, får se men hade ju varit något nytt då jag inte varit på den innan. Man kanske inte ska vara helt sysslolös i helgen...

Nej ett glas vatten till mig nu tror jag *host host*

börjar se slutet...

2 Läs mer >>
Första dagen i skolan på tre veckor nu... det var väl som förväntat. Kul att träffa folket i klassen, mindre roligt att träffa lärare och lyssna på föreläsning. Men som sagt.. jag förväntade mig inte mer heller...
Vi ställdes inför ett lite dilemma också, förhoppningsvis ska det väl lösas på rätt sätt, men man kan ju aldrig vara säker. Känns en aning osäkert i och med att några av examinationerna liger i riskzonen för att påverkas. Men om det finns något uns av proffesionalitet (ehm.. svårt ord det där) så ska det aldrig få hända. Men när saker och ting inte går riktigt rätt till så får man väl försöka göra något åt det. Inte för att de kanske kommer ändra så mycket för vår del, men för de som kommer efter oss förhoppningsvis...

Projektrapportskrivning resten av veckan, jag tror bestämt att vi för en gångs skull måste köra järnet direkt. Vi har en liten tendens att glida in på andra ämnen :)
Ha! räknade förövrigt ut idag att det är 15 dagar kvar i skolan innan sommarlovet, alltså dagar då vi har föreläsningar/seminarier/redovisningar.. hur gött är inte det?! Desto mer arbete att göra hemma i och för sig, men jag kan själv bestämma när jag ska göra det... gäller det bara att hitta den där självdisciplinen som jag tappade nån gång för rätt så länge sen nu...

Ja vädret är väl inte dirket lönt att kommentera... ser ju annorlunda ut varenda gång jag kollar ut genom fönstert...  *suck*

Nu hörde jag nyckeln i dörren så nu äntligen blir det maaaat!! (bortskämd? jag?? nej klart inte :) )

första dagen tillbaka...

1 Läs mer >>
...och jag var upp ur sängen redan klockan 8. Jag som hade tänkt sova ut idag! 

Som det ser ut nu så blir det utgång ikväll, blir förkylningen bara inte värre så ska det väl vara klappat och klart. Fira att praktiken är över och att man får tillbaka lite av sitt liv i alla fall. Sen att vi antagligen kommer spendera i stort sett hela nästa vecka med att skriva den där förbaskade projektrapporten, hur det ska bli 10-12 sidor av det har jag lite svårt att förstå... Men helt plötsligt känns det inte som en evighet tills sommaren är här. Fan vad kul det hade varit om Karin och Emma kommer jobba med mig i sommar :) hade varit perfekt! 

Får väl gå och hjälpa mamma lite nu, kalas ikväll för vänner och bekanta ikväll så ska väl städar antar jag.  Min specialitet ;P

Trevlig helg mina vänner :)

Lördagmorgon...

0 Läs mer >>
nu är det inte många timmar kvar på praktiken! ska bli så skönt... men samtidigt lite småsorgligt... men det ska fan bli skönt att få sova lite längre om morgnarna!! Har åkt på en jävla förkylning nu också.. har gått o haft kli i halsen och hostat i tre dagar nu, och nu när jag äntligen känner att jag kan börja slappna av så slår det till, genast täppt i näsan. Orka!!

Mamsen födelsedag idag, så har precis haft gäster och ätit gott. Känner mig helt slut nu, hade lätt kunnat gå o lägga mig.. funderar starkt på det. Lägga mig och läsa. Kan nog bli så...

snart fredag..

1 Läs mer >>
VFU-dag 12... det innebär att det bara är tre dagar kvar. Tre fjuttiga dagar, sen är det tillbaka till skolan igen. Har lite mixed emotions inför det. Det är roligt att vara ute på fältet bland barnen, men det tar på krafterna och det är så mycket runt omkring man måste tänka på. Men i skolan å andra sidan har man alla arbeten som ska skrivas. Tills på måndag måste jag ha skrivit klart exa 6, känns skönt att jag har börjat så smått på den i alla fall och har grepp om vad jag ska skriva om. Projektarbetet där emot lär bli kämpigt... jag hoppas inte det, men jag har en känsla av det.

Något jag inte ser fram emot är morgondagen. Kommer komma hem från VFU:n lagom tills jag ska krypa ner i sängen ungefär. Föräldramöte på kvällen och inte lönt att åka hem där imellan. Men vi ska försöka utnyttja tiden och börja skriva på vårt projektarbete, eller åtminstone planera det.

Ska försöka hitta några bra värderingsövrningar tills imorgon nu...

VFU-dag 12

1 Läs mer >>
Tredje och sista veckan nu då, jag har det jobbigaste avklarat och har hållt i två lektioner idag, ska ha en uppföljning sen också. Resten som jag är inblandad i har jag åtminstone med tösabitarna. Får väl hoppas att handledare tycker hon har sett tillräckligt mycket av min individuella ledarroll. Kändes som att det gick bra idag i alla fall! Svenska och musik... hade jag väl aldrig trott.

Efter praktiken fick jag springa en vända på staden för att leta upp en födelsedagspresent till mamsen från papsen, tänk att en badrock ska va så svår att hitta... och när man väl hittar en ser den för jävlig ut och kostar skjortan till på köpet. Men blev en brun på Hemtex i alla fall. Att hon kommer drunkna i den är väl en annan femma :P

Har hittat ett armband jag skulle vilja ge till min syster när hon fyller år, men det är ju så in i norden dyrt. Men samtidigt tänker jag att det ändå är 25 hon ska fylla.. men nej, det är på tok alldeles för mycket pengar. Men det är ju så jävla fint!! http://www.miaji.se/sidor/barafordig.htm Lite kär i det...

Hm... hade skrivit mer men när jag skulle publicera det så var jag helt plötsligt inte inloggad längre. Jaja.. var väl inget viktigt precis.

Till soffan och tv:n nu då!!

VFU-dag 11

1 Läs mer >>
Ännu en helg över... var det inte nyss fredag?

Har äntligen en plan för vad jag ska hitta på imorgon på musiklektionen, sen om det kommer gå piss eller inte får vi väl se. Funkar det inte så funkar det inte.. inte mer att göra åt den saken. Har ändå inte tänkt att bli musiklärare...

Fan vad jag inte tycker om söndagkvällar, av någon anledning börjar jag alltid känna mig stressad inför veckan, oavsett om jag har saker att göra eller inte. Vetskapen att man har en hel vecka framför sig... en hel vecka med en massa måsten. Fast det är väl det livet i stort sett består av... en massa måsten. Måste skaffa utbildning, måste skaffa jobb, måste skaffa vänner och familj, måste tjäna pengar, måste skaffa bostad, måste göra andra glada, måste gå till doktor/tandläkare/optiker, måste göra alla uppgifter i skolan, måste leva upp till andras föreställnig av mig, måste leva upp till min egen föreställning av mig själv, måste göra andra nöjda, måste göra mig själv nöjd.... måste måste måste.. jag måste bara... nu kan jag inte ens en gång säga måste utan att fundera över om det verkligen heter så och stavas så här...

nu måste jag snart fixa de sista detaljerna till imorron, sen måste jag göra mig iordning för sängen, sen måste jag sova, sen måste jag gå upp 5.45, sen måste jag ta bussen in till stan för att sedan åka till vinslöv med flickorna. Efter det måste jag hålla i två lektioner... sen finns där en jävla massa andra måsten jag ska hinna med också.

Men något jag MÅSTE göra är att åka upp till Göteborg och Stockholm, det är bra måsten...

(var tvungen att slå upp ordet måste... såg så konstigt ut efter att ha skrivit det så många gånger)

Jag måste komma på vad jag vill ha för tatuering... för jag verkligen vill vill vill göra en ny!!! Idéer och förslag tas emot med öppna armar. Har funderingar på foten, vaden eller på sidan av överkroppen (vad man nu kallar den delen). Sen har jag funderingar på att göra något med familjemedlemmarnas initialer (R, S, C, K, M) antingen uppradade över/efter varandra eller sammanlänkade på något sätt. Bara ett R? Mitt stjärntecken? Jag gillar idén av att det inte är självklart vad tatueringen föreställer... så länge jag själv vet vad den föreställer och betyder.

Nej nu ska jag ta tag i ett av mina måsten i alla fall...

Hoppas ni haft en trevlig helg!

söndag igen

0 Läs mer >>
Sitter hemma hos Karin nu. Har precis gjort mig iordning och Karin håller på att sätta på ansiktet. Ska snart gå till affären och köpa frukost. Underbart väder ute!!! Härligt :)

Den stora frågan för dagen är väl vad man ska hitta på ikväll. Det är fan jobbigt att ha för många alternativ. Och två alternativ är för min del alldeles för många idag. Får väl se vad som händer!

Frukost var det då ja!

På återseende...

lördag morgon