0 Läs mer >>

Invigde de nya joggingskorna idag. Blev tyvärr en väldigt kort runda på endast en kvart... men för att försvara mig lite (?) så joggade jag hela tiden.. Alltid något. Hade fortsatt också om jag inte hade fått ont i magen, som jag verkar ha en tendens att få när jag ska försöka vara duktig och motionera. Ungefär som mensvärk fast betydligt mycket värre. Så gick hem istället, och som vanligt när jag kommer hem så har värken släppt. Något undermedvetet mån tro? Men letade i alla fall upp ett hopprep i gömmorna och motionerande med det istället. Fiffigt hopprep det där med inbyggd räknare, så en si så där 1000 hopp blev det iaf. Pinsamt att erkänna.. men känns allt lite i armarna! Men sen är det också ungefär fem år sedan jag använde ett hopprep senast. Så är väl inte mer än rätt att det ska kännas då :)

Jag ska pallra mig ner i sängen nu tänkte jag... några timmars jobb som väntar imorgon bitti.

God natt och dröm sött!

Evening

0 Läs mer >>
Så vart man då en aning äldre än vad jag var för en stund sen. Så kan det gå. Det där med födelsedagar har förlorat sin charm en aning måste jag säga! Bakning o dylikt i fredags och sällskap av fröken Ewerlöf och herr Majrud på kvällen. Igår vart det broren med familj och systers tur och som man sig bör på ett "kalas" så åt vi, och åt lite till.

La mig igår och var bombsäker på att dom skulle ringa och väcka mig från förskolan imorgon och ha mig att vikariera. Och visst väcktes jag av mobilen, några gånger dessutom, men aldrig av förskolan. Så där vi halv nio så trodde jag att jag hade kommit undan, men döm om min förvåning när de ringde från en annan förskola i stan kl 9 och undrade om jag kunde komma och jobba om si så där en timme. Så upp och hoppa, slänga i sig mat och få skjuts av fina mamma in till stan för att jobba 5 timmar. Studiedag vilket betyder endast vikarier på hela stället. Spännande! Men det gick bra iaf. Fint ställe det där.

Nu ska jag snart bege mig in till stan igen till Karin. Se om vi kan knåpa ihop några förslag på de där efterlängtade tatueringarna som aldrig tycks bli av!

Tack alla fina för gratulationerna igår på min födelsedag!

Första dagen i veckan

1 Läs mer >>
Alldeles strax dags att sätta sig i bilen och åka för att hämta upp Jennie, för vidare färd in mot stan och Maries examensfest. Ett halvår till så är det en själv som står där... Men ikväll ska Marie firas!

Strax!