0 Läs mer >>
Kartongerna är nerplockade från vinden och har gåtts igenom. Så nu är mitt rum belamrat med kartonger och kassar. Soffan, eller ja dess delar, har kommit upp i lägenheten. De senaste dagarna har jag kunnat sysselsätta mig med att packa saker... men det känns inte som att jag kan göra så mycket mer för tillfället, så vad göra nu?!

2010-07-08

1 Läs mer >>
Pumpen till fiskarnas akvarium gick i sönder här om dagen så de fick klara sig utan någon dag. Så igår tyckte vi lite synd om dom och körde in till stan och köpte en ny. Bortkastade pengar visar det sig idag eftersom jag hittade alla fiskarna, utom malen, döda nu på morgonen.

Ja...så kan det gå.

Morgonbegravning

0 Läs mer >>
Kryss i taket - jag hitta hit igen!

Har väl hänt lite sen sist i alla fall. Har avslutat mitt vikariat, sökt nya jobb, fått två jobberbjudanden, och tackat nej till det ena. Jag skulle hämtat en soffa igår som skulle stå i min, ja visst MIN (eller min på ett litet hörn i alla fall) lägenhet. Jag slänger ut systeryster och flyttar in själv. Även om jag bara kommer ha den till låns till en början, så får vi väl se om jag får ta över den sen också.

Jag har fyllt år och blivit firad. Jag har firat midsommar med underbara vänner i Fårabäck - en blivande tradition mån tro? Men mest av allt har jag väl jobbat.

Igår träffade jag underbara Carro som är hemma från USA över sommaren. Underabart fina Carro, kändes som att det bara var någon dag sen vi hade träffats senast...och inte flera månader! Idag ska jag mysa med Emma och Thilde och se vad vi kan fynda nere i byn.

På återseende (om jag hittar hit igen)!

Kryss i taket