2 Läs mer >>
Lördag idag, men det känns som söndag. Antagligen för att vi var ute igår... trött är jag i alla fall.

AU-fest och avsked av Emelie aka Miss Åland :) Nästan hela au-gänget samlat. Och lika trevligt som vanligt... men som vi sa igår: Det är alltid trevligare på förfesten.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Jag känner inte riktigt för att vara hemma.. men jag orkar inte riktigt göra något heller. Jag känner mig lite så där mittimellan idag.

Inspirationen rann ifrån mig när jag väl satte mig och skulle skriva nu också... så ja.. ni får avnjuta några bilder från igår istället :)


   1) Stoffe och Jennie
2) Jag och Marie
3) Stoffe, Emelie, Marie och Andreas
4) Miss Åland

Imorron lämnar då Emelie Kristianstad för Åland. Vi kommer sakna dig här hemma vännen!! Men har vi vägarna förbi tittar vi inom ;)

Lördag idag, ...

0 Läs mer >>
Idag var det dags - domedagen. Vi skulle opponera och få reda på litta betyg. Men nej då, inte det då. Vi kommer dit och möts av vår examinator som säger att han ska åka hem och att vi får sköta opponeringen själva. I och för sig förståeligt med tanke på att han var hyfsat nyopererad och hade ont. Och han hade väl rätt när han sa att han förmodade att vi inte skulle vilja skjuta upp det heller eftersom vi var förberedda för opponering idag. Vi får väl bara hoppas att det inte går ut över betyget på något sätt! Vet inte riktigt hur vi ska tolka våra opponenters kommentarer, var de egentligen positiva eller negativa? Ja vi får väl försöka hålla oss tills på fredag när arbetena ska vara lästa och betygsatta.

Var en vända med Jennie till hennes lägenhet och hjälpte henne städa lite i köket. Sen var det hem och fixa mat... och nu är jag så in i norden hungrig... lagom till jag ska gå o lägga mig typ. Känns som en mindre bra ide att äta något nu kanske.. Fast kanske något litet då :)

Ska bli intressant att se vad morgondagen har att erbjuda? För jag har inte den minsta aning om hur den ska spenderas!

God natt folket!

Opponeringsmåndag

0 Läs mer >>
Lilla sömntuta där :)


Elvis

cute

0 Läs mer >>
Här kommer då bilden jag snackade om. Tavlan som jag har målat till Erica, som hon ska få när hon fyller 14 år den 7/6.

Bild 1: Själva tavlan     
Bild 2: Bilden jag har målat av    
Bild 3: Bilden som den såg ut från början (typ, hände nått konstigt med färgerna när jag klistrade in den)

Tavlan är väl i stort sett klar, eller den blir nog egentligen aldrig klar för jag hittar saker jag kan fixa till hela tiden, men förr eller senare måste jag bestämma mig för att inte ändra något mer, annars slutar det bara med att jag förstör hela tavlan.


Ikväll kommer folket hit så ska vi kolla på finalen i Eurovision song contest, kränga onyttigheter och ha allmänt trevligt :)

tavlan

0 Läs mer >>

Liftehouse - Everything
Vackert

Allt

0 Läs mer >>

Madonna - Hearbeat
(Får tyvärr nöja oss med denna videon... i väntan på en riktig en. Men låten är ju bra oavsett :))

Heartbeat

1 Läs mer >>
Mumma :) har precis ätit köttfärslimpa, potatis, sås och lingonsylt! Länge sen det stod på matbordet.

Har dessutom precis varit ute på en lite promenad med Emma, var skönt att komma ut. Behövdes. Kände mig redigt jävla uttråkad innan idag.. jag tror det var som jag var uttråkad i alla fall... något var det åtminstone. Men blev bättre nu när jag fick träffa Emma och komma ut lite. Speciellt med tanke på att jag kommer spendera några timmar framför tvn nu med So you think you can dance, Spårlöst och antagligen lite Eurovision-semifinal.

Imorron ska jag och Jennie gå igenom arbetet vi ska opponera på på måndag. Har redan läst igenom det en gång... blir ju bara svårare och svårare att hitta saker nu... :/

Tror faktiskt att tavlan är i stort sett klar nu också.. kanske kommer upp en bild på den sen. När jag har övervägt hur stor risk det är att Erica läser detta.. så gör du det så kan du ju ge mig en liten hint så att jag inte förstör den stora överraskningen. Inte så stor överraskning heller för den delen eftersom du vet om att du ska få den och hur den kommer se ut så :)

Auf wiedersehen mina vänner

Köttfärslimpa, pot...

0 Läs mer >>
DEN ÄR KLAR! DEN ÄR ÄNTLIGEN KLAR!

Så jävla gött! :D En sån lättnad! Fram tills på måndag i alla fall. När vi har fått våran dom. Lär ju säkert vara saker vi måste ändra och så... men för tillfället känns det jävligt bra!

Nu då.. hm.. ja. Göda mig själv med lite mat snart antar jag, sen återgå till målningen och få den klar. Eller en promenad kanske. Tänkte tyst för mig själv igår att jag banne mig skulle ut och springa idag, ursäkta ut och FÖRSÖKA springa. Men vem försökte jag lura liksom. Lär ju hända... Ja vem vet, jag kanske till och med överraskar mig själv?!

Wohoo!

0 Läs mer >>
Idag fick vi svar från vår handledare, hon hade läst igenom hela vårt arbete och hon tyckte den var riktigt bra - hon använde till och med de orden: riktigt bra! Sååå skönt! Men lite konstigt samtidigt, för vi tycker inte alls att den känns så bra. Men vi får väl lita på henne, däremot vet jag inte om jag vågar lita på att vår examinator kommer vara lika snäll :S Fan vad nervös jag kommer vara på måndag!! Så imorron ska vi i alla fall fixa till det sista, ändra några ord och annan småskit. Idag blev det bara en kort visit från Jennie på cirka en timme, vi hade tänkt fixa allt sånt idag, men vår handledare hade inte svarat oss än... så det fanns inte så mycket att göra.

Så när Jennie hade åkt hem tog jag tag i Ericas födelsedagspresent, ska måla en tavla till henne också, eller rättare sagt: jag målar en tavla till henne också. Har kommit rätt långt. Ska väl egentligen mest fylla i och fixa till lite linjer och så. Men so far so good. Sen får vi väl se om lilla fröken bli nöjd med den :) Själva bilden har hon ju redan godkänt... men storleksmässigt och så där vet man ju aldrig!

Sista rycket imorron sen åker skiten in!! :D

Vilken lättnad!

1 Läs mer >>
Asa - Fire on the mountain
Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you
Chris Cornell - Black hole sun
David Gray - This years love
Evanescence - Lithium
Fort Minor - Where'd you go
Goo goo dolls (The) - Iris
Hoosiers (The) - Worried about Ray
Imogen Heap - Hide and seek
Jason Mraz - You and I both
Kate Nash - Foundations
Linkin Park - Somewhere I belong
Maria Mena - Miss you love
Nancy Sinatra - Bang Bang
OK go - Here it goes again
Placebo - Twenty years
Queen of the stone age - No one knows
Robyn feat. Kleerup - With every heartbeat
Stone Sour - Through glass
Tori Amos - Sleeps with butterflies
User - You belong
Ville Valo feat. Natalia Avelon - Summer wine
Within temptation - Stand my ground
Xzibit - Paparazzi (var tvungen o hitta något!)
Youth group - Forever young
Zebrahead - Hello Tomorrow

Blandning

1 Läs mer >>
En ny utmaning av Marie

3 namn du går under:
Rebecka, Rebba och Beck

3 saker som skrämmer dig:
Att förlora någon som står mig nära,

3 saker du har på dig:
Svarta byxor från Indiska, ett svart linne från H&M och en vit tröja från BikBok

3 saker du tycker om:
vänner & familj (får räknas som en sak), musik, måla/rita

3 saker du ska göra den närmsta tiden:
besegra b-uppsatsen, avsluta au2, börja sommarjobbet på Furuboda

3 favoritlåtar:
A Fine Frenzy - Almost Lover, Damien Rice - The Blower's Daughter, Marketa Irglova - If you want me... kunde fortsatt i en evighet här!

3 saker du verkligen vill ha:
Kärlek, en MiniCooper, och godkänt på b-uppsatsen

Jag utmanar:  Dig!

Again

2 Läs mer >>

Ja faktiskt, det känns som att vi ligger bra till med b-uppsatsen. Hoppas innerligt att det inte bara är en illusion. Imorron ska vi påbörja diskussionen, och jag har suttit nu och skrivit ner några idéer, så förhoppningsvis ska det flyta på bra imorron.

De borde nog ta en allvarlig funderar över vad de ska göra med AU-kurserna på Hkr. De har sammanställt utvärderingen av AU2 nu, och i stort sett alla har gett kursen 1 eller 2 i betyg av 4. Det kan de väl ändå inte vara nöjda med?! Och nu när kursen snart är slut så har vi de bara lagt upp 2 betyg av 6, 7 stycken?!

Ska snart stänga ner här och cykla bort till Emma. Karin och Hanna är också där, så vi ska väl glutta lite på tv tillsammans eller något åt det hållet. Men först ska jag proppa i mig en alvedon eller något mot min huvudvärk tror jag. Är det inte magen så är det huvudet...

Hoppas det går bra för övriga AU-vänner med b-uppsatsen?!

Kram!

Det går framåt