0 Läs mer >>

Idag har verkligen varit en tråklördag. En sån dag då jag verkligen är uttråkad, men samtidigt inte alls känner för att göra något, eller träffa någon. Brukar du också ha såna dagar?

I brist på annat blev det stordåd uträttade - toaletten fick sig en omgång. Väggar, golv, ja hela rubbet. Förutom golvbrunnen, minst trevlig och den fick därför vara för denna gången. Disken fick jag också undan, och kläderna som legat och skräpat överallt har jag gömt undan i garderoben istället.

En tanke for genom huvudet för en stund sen. En tanke om att kanske ut och motionera imorgon innan frukost. Jag vet inte riktigt var tanken tog vägen sen, så vi får väl se om den dyker upp tills imorgonbitti igen?

Imorgon ska jag dessutom ställa klockan på väckning. Jag tror jag kommit in i lite dumma rutiner och sover för länge (för att vara jag, kl 10 är kanske inte så sent för en annan ;)). Och därmed blir hela dagen konstig och jag kommer inte riktigt igång. Så nu får det bli ändring på det!

Nästa vecka blir nog bättre. Då vankas bland annat konsertbesök i Köpenhamn, en trip till Helsingör, och kanske rent utav en utgång på lördag.

Hoppas du fått ut lite mer av din lördag än jag :D

/Rebecka

Lördagspepp

0 Läs mer >>
Jag trillade över min egen blogg idag - som det kan gå! Här har den varit hela tiden, bortglömd och oanvänd. Jag kanske skulle göra ett försök att ändra på det? Det kan ju vara så att det kanske är någon mer än jag som trillar över den då och då. Och visst vore det väl trevligare om det senaste inlägget då inte är ca 1,5 år gammalt?!

Uppdatering kring vad som har hänt sen senast går rätt snabbt att göra. Inga storslagna saker, men visst så trevligt ändå. Mitt vikariat har nu övergått i en fast tjänst, det är en fast tjänst på samma förskola där jag gjorde mina första praktiker. Jag har tagit tag i mig själv och skrivit in mig på ett gym, så hör och häpna - jag har börjat träna! Inget avancerat, och inte jätte regelbundet... men åtminstone någon gång i veckan. Storken har varit här några gånger, inte hos mig men hos nära och kära. Så antalet bebisar att mysa med ökar!

Jag har hunnit besöka Värmland, Paris och Edinburgh med Jannika - min resekompis. Vi har dessutom varit på Carnevalesque i Malmö - skitkul!

Ja lite har i alla fall hänt under uppehållet, tur var väl det.

Nu får vi väl se när jag trillar över bloggen nästa gång. Dags att göra sig redo för att ta sig till gymmet och dansa lite!

På (förhoppningsvis) återseende!

/Rebecka

Hallåhej!