0 Läs mer >>
Dags att göra sig i ordning för en vända in till staden. Flanera en stund med Mandy, som sen lämnar stafettpinnen vidare till Karin. Middag hos fröken Ewerlöf till på köpet. Sen var tvådagarsledigheten över.

Så var det ja...

0 Läs mer >>
Jag tror minsann och dar att jag har klarat mig igenom en arbetsdag utan att slå mig en endaste gång?!?! Men sen så slog jag ju i huvudet två gånger igår, utöver alla de gånger jag slagit moppskaftet i benet... Så ja, jag kunde nog gott klara mig utan det idag! Dessutom har jag ju två dagar framför mig då jag kan ta igen det! Blåmärket jag skaffade mig precis i början av sommaren har till och med nästan helt försvunnit nu, så dags att skaffa ett nytt! Om jag kommer jobba nån mer sommar i städet ska jag banne mig föra statistik över blåmärkena!

Det luktar pyttipanna!

Blå-/grön-/lila-/gulm...

2 Läs mer >>
Jo då, jag lever. Trots min frånvaro. Men är trött trött trött. Av någon anledning gav jag mig dessutom på att läsa lite i en av böckerna till kommande kursen. Sista och avslutande kursen. Det var inte många minuter ögonlocken orkade dock. Ett dåligt tecken inför terminsstarten?

Var väl tänkt att jag skulle göra någon sorts uppdatering här. Men det sorgliga är att jag inte har något särskilt att uppdatera er om. Kan nog räkna vad jag gjort i sommar på en hand på ett ungefär...

- Jobb
- Besök i Kivik med Jannika
- Biobesök med Jannika och Karin
- Ett strandbesök som även innebar premiärdopp i havet (även det enda)
- Födelsedagsfest med Jannika

Jag tror faktiskt att det är allt?! :/

Antalet jobbdagar börjar turligt nog att avta, har väl sammanlagt en två veckor kvar att jobba, dagarna som är kvar denna veckan, nästa vecka och halva v.34. Sen bjuder sista lediga dagarna åtminstone på lite trevligheter. Blir en Göteborgstrip till Göteborg med Karin, Peter, Emma och Björn. När de sätter sig i bilen för hemresa så sätter jag mig på tåget till Värmland, till Jannikas torp. Sen är det i princip dags för skola igen. Bittersweet...

Livstecken