0 Läs mer >>
Jag kom precis att tänka på när jag och Jannika körde hem från Emma i söndags och i stort sett var omringade av kaniner där vi körde på vägen. Eftersom vi är lite som vi är så började vi planera hur vi någon natt, när det blivit lite varmare, ska bege oss ut på nån åker här i närheten och dansa med kaninerna. Vi ska även ha med oss en bergsprängare och spela musiken som spelas i klippet nedan (Homage to the Rabbits). En hyllning till alla kaniner där ute i världen!! Vem vill hänga med?!


 


Det slog mig...

0 Läs mer >>
Oj vad trött det var igår! Som vanligt vid våra filmkvällar var det jag som själv satt vaken framåt småtimmarna medans Emma och Karin sussade så sött bredvid mig i soffan :) Såg Get Smart och Jarhead innan vi hämtade Peter och Björn och äntligen fick åka hem till sängen!

Om ett tag ska jag köra bort till Jannika så vi kan handla och fixa lite inför kvällens trevligheter, ett så kallat slumberparty. Undrar dock hur pass mycket slumberparty det egentligen kommer bli! Men lite film, spel och godsaker så ska det nog ändå bli bra :)

090131

0 Läs mer >>
Timmarna är arbetade, böckerna och pdf-filerna är lästa så nu är jag nog redo för helgen. Ikväll blir det film inne hos Karin med henne och Emma. Lördag hos Jannika. Söndag på teatern med Betner. That's the plan.

planlösning

0 Läs mer >>
Åååh jag är så trött!! (till skillnad från alla andra dagar)
Vill sova sova sova, och sova lite till. Det tar banne mig på krafterna att prova bh. Visste att det fanns en anledning till varför jag aldrig gör det! Men fina var dom allt.

Skulle ha läst idag också, har gjort det i och för sig men inte riktigt så mycket jag hade tänkt mig, ajaj ligger redan efter i planeringen! Finns ju så mycket annat spännande man kan göra... som att inte läsa till exempel. Kan ju sitta här och verkligen försöka pressa fram något att skriva, fast att jag inte har något vettigt att säga över huvudtaget (till skillnad från andra dagar?).

Kan ju berätta för alla som så gärna vill veta att jag ska jobba imorgon, och antagligen torsdag och fredag också. Och nån stans där emellan ska jag hinna läsa också. Pyjamaspartyt på lördag kan nog funka rätt bra ändå.. för lär ju vara lite smått halvdöd tills dess. Och på söndag blir det herr Betner på teatern, vilket ses fram emot!

Nej.. nu vart jag nog sönderpressad. Inga fler ord kommer ur mig!
Adjö

Så, så, såååå....

1 Läs mer >>
Sa jag inte att vi skulle ha trevligt igår? Och hade vi trevligt? Ja visst hade vi trevligt! Inledde kvällen ute på söder som sagt i systers lånade lägenhet tillsammans med Jannika, Karin, Peter och Hanna innan vi gick vidare till Hessle. Tror nog vi höjde medelåldern lite på stället ändå. Sen började de droppa av en efter en och till slut var det bara jag och fröken Badin kvar och hennes nyfunna gamla vänskap. Så när Hessle stängde drog vi vidare en sväng till Jannikas mammas lägenhet och drack saft och försökte komma på svaren på världsfrågor som "porslin eller keramik?", "koppar eller järn?", "tulpaner eller rosor?", "bomull eller siden?", "florist eller general?" och vad är egentligen kultur? Men till slut när vi nästan överansträngt våra hjärnor med dessa bryderier så bestämde vi oss för att gå till syster lägenhet och sova. Inte hade vi väl kunnat ana vilka givmilda fulla människor det finns i staden runt 4-snåret som är vänliga nog att erbjuda sängplatser och efterfest. Men eftersom vi tydligen var "viktiga" så tyckte vi det lockade mer att gå "hem" till vår säng och soffa. Lite sovmorgon idag och en bastant frukost så var vi redo för en färd hem med Jannika bakom ratten.

Ikväll blir det film ute i Härnestad, innan det är dags att återgå till den "hårda" vardagen.

Told you so!

0 Läs mer >>
God afton gott folk, hoppas allt är tipp topp denna lördagskvällen!?

Har varit så effektiv denna lördag så det är inte klok. Jag vet inte riktigt hur många avsnitt av Kanadensiska Top Model jag sett. Eller jag kanske ska säga jag vet inte riktigt hur många timmar jag spenderat framför den där dumburken idag. Illa illa... men det är ju ändå lördag. Det är ju ändå helg. Inte ska man väl behöva anstränga sig allt för mycket då? Mina ögon har ju åtminstone fått anstränga sig rätt bra! Ska bättra mig i veckan...lovar!

Ikväll blir vi några stycken som möts upp ute på söder för att sedan dra vidare ut i stadens nattliv (eller hur låter det spännande? mycket vilseledande!) och landar till slut på någon av "alla" pubar. Socialisation i allra högsta drag. Ska bli intressant att se vad kvällen har att erbjuda med fredagen för några veckor sedan i bakhuvudet.

Sista övernattningen i stan innan syster kommer hem solbränd från Thailand på tisdag. Så någon av de kommande dagarna får jag göra min systerliga plikt och se till så att hon kommer hem till en nystädad lägenhet utan ett alldeles för mycket ekande kylskåp. Osovna lakan o allt sånt där. Kan väl vara trevligt att slippa tänka på såna grejer när man kommer hem efter två veckors frånvaro... eller så är det precis vad man ska ha när man varit iväg och levt lyxliv! Men jag gör nog en insats i alla fall :)

Hoppas ni får en lika trevlig lördagskväll som VI tänker ha!

Effektiv lördag

1 Läs mer >>

Ladytron - Destroy everything you touch

Destroy

0 Läs mer >>
Tröttheten slog emot mig nyss. Misstänker att det var tanken på morgondagens fem-timmars föreläsning som fick fram den känslan. Det får banne mig allt vara en bra föreläsning om man ska orka sitta där i fem timmar och lyssna. Det är ju knappt en vanlig 1,5 timmes föreläsning är genomlidlig. Nej nu ska jag inte vara sån, tror nog föreläsningen imorgon kan bli rätt intressant, men det hade inte gjort något om den var liiiite kortare.

Har en hel del böcker som ska läsas i denna kursen och väldigt få föreläsningar och seminarier. Kommer gå i skolan en dag i veckan, ibland en dag varannan vecka, så snacka om att det kommer krävas självdisciplin. Inför första seminariet och papert har jag i alla fall försökt göra upp ett schema för vad jag ska läsa vilken dag. Så idag körde jag igång och läste faktiskt de sidorna jag tänkt. Gäller det bara att fortsätta så också....

Nej men fy vad trött jag blev... med tröttheten försvann inspirationen att skriva. Hm.. hade ändå inget roligt att skriva så det kan väl kvitta!

Nighty night! Sweet dreams!

*Gäsp*

0 Läs mer >>
Så klockan är alltså snart fyra, och jag har lite svårt att komma på vad jag egentligen har gjort idag? Vaknade nån gång efter halv tio i alla fall och låg och läste till tio. Sen frukost, tidning och lite tv. Datorn en stund efter det, konversation med lovely Jannika ingick. Duschade, började stämma gitarren - men tröttnade, tömde kattlådan, värmde överblivna makaroner och serverade dem tillsammans med ketchup (yummi). I den vevan hämtade jag in posten också, som inte bestod av något roligt, där fanns inget till mig i alla fall. Kollade på slutet av Våra bästa år (de var kvar på ungefär samma ställe som sist jag såg något av det) och början av Oprah (handlade om en kvinna som efter att fött sin dotter drabbas av en köttätande bakterie och tvingas amputera armar och ben plus några inre organ). Efter det återgick jag till gitarren och tror att den är hyfsat stämd nu, tycker stämmaren visar olika varje gång. Försökte mig dessutom på några ackord, men det blir ajaj i fingrarna och jag har en tendens att inte trycka ner strängarna tillräckligt så det låter för jävligt. Och nu hamnade jag här igen? Häpnandsväckande vilken otroligt givande dag jag haft? Det måste ju nästan vara så att ni sitter och bli avundssjuka, jag vet att jag hade blivit det om det inte hade varit så att jag redan genomlevt en sådan dag! Ha! Suckers!

Nähä.. om jag skulle sluta med att försöka få min dag att låta ett uns spännande och helt enkelt konstatera att det är rätt trevligt att vara lite ledig även om jag inte haft särskilt mycket för mig. Jag lär ju se tillbaka till idag imorgon (lite roligt att skriva såna här invecklade meningar som låter mest blaha) under introduktionen av nya kursen som enligt schemat ska hålla på 9.00-16.30. Sen stressa hem till Karin så Karin hinner duscha och båda hinner äta innan vi ska få sminkrådgivning kl 18, och innan övriga folket kommer kl 19 och ska på MaryKay-party. Men får ju ändå avsluta kvällen på ett ypperligt sätt med kalasfint sällskap :)

I bid you farewell

Dan före dan

1 Läs mer >>
Jo, tro det eller ej, men de har ÄNTLIGEN sammanställt mitt betyg från inriktningen. Det har ju inte alls tagit lång tid eller så. Nu ska det bara bli spännande att se hur lång tid det tar innan de har sammanställt betyget till förra specialiseringen som tog slut för hm.. 15 veckor sen? Likaså kursen som vi avslutade nu, där har vi inte fått ett endaste betyg än.

Ska bli skönt att ha några lediga dagar nu. Tänkte jag skulle försöka måla lite på tavlorna till systers kompis, en av tre är klara och hade varit skönt att få en till klar. Sätter jag mig bara ner med det så brukar det ju gå rätt snabbt... det är bara det där att jag ska sätta mig där.

Det ser inte ljust ut för Challes blomma heller för den delen, förlåt syster. Nu har jag ju redan avslöjat sanning här, annars hade jag ju kunnat köpt en ny blomma och låtsat som ingenting, sett om hon märkt något ;) Men ack, nu är det för sent. Men en ny blomma får det ju bli ändå.

Nu vill jag i alla fall ha mat!

Hör och häpna

2 Läs mer >>
Ja känns faktiskt som en sådan. Hade mycket trevligt hos Marie och Jesper igår och känner mig förvånansvärt pigg idag. Har varit uppe i lite mer än en timme nu och egentligen hunnit med det mesta. Sitter mest och väntar på att mamma ska höra av sig. Fast får väl fixa lite här först... diska lite och försöka rädda Challes ena blomma som jag antagligen redan har lyckats döda :S oops! Lite konstigt, för hon har en likadan till och jag gav dem båda lika mycket vatten... men bara ena som ser ut som en blomma ska. Vilken dålig lägenhetsvakt jag är!!

Vi hade ett väldigt vackert ketchup-moment igår.. Heinz och Felix vägar möttes till slut.. det var en väldigt fin stund och jag är glad att vi fick vara med om det. Visst är det trevligt med happy endings ;)

Nähä.. göra lite nytta då.

Trevlig söndag!

God morgon!

0 Läs mer >>
Så var tredje lördagen på året kommen. Julen är på väg att städas bort i huset, är nog bara några gardiner kvar egentligen... och tomhet efter mammas julprydnader som ska fyllas med sina gamla bekantskaper som lampor och icke-julprydnadssaker.

Ikväll ska vi fira den nyblivna 23-åringen Marie. Inte så många timmar kvar faktiskt så egentligen borde jag väl typ köra till affären, välja ut kläder och äta. Tiden går ju så snabbt helt plötsligt! :S

Och igår hos Karin var trevligt som vanligt, det var en hop med trötta människor som samlades vilket ledde till att det blev en lugn och inte särskilt sen kväll. Men det var kul att ses i alla fall :)




Jag och Jannika önskar er en lika trevlig lördag, som vår förra fredag!

Nr 3

0 Läs mer >>








ÄNTLIGEN!!!









´

Got one word for you

0 Läs mer >>
Hemma efter ännu en övernattning, fast inatt var det övernattning på Jossas och Jimmys ena soffa. Fast denna gången fick jag den stora soffan och Jannika den lilla :) Jimmy var som sagt med och tävlade på The Tivoli igår, tyvärr gick det inte som vi hade tänkt oss och hoppats på och han gick inte vidare. Inte fullt rättvist, men hans tur kommer väl också. Kan ju rekomendera er att köpa hans demo med 14 låtar för en liten 20-lapp. Väl invensterade pengar ;)

Sista dagen på SSV01L-kursen imorgon. "Redovisning" och opponering, vilket jag ändå har en rätt bra känsla i kroppen inför. Men ska inte ha för höga förväntningar. På kvällen sen blir det lite festligheter hos Karin. Och på lördag ska vi fira Marie (som för övrigt fyller år imorgon så glöm inte att gå in på hennes blogg och säg grattis!). Sen lite välbehövlig långhelg tills på onsdag när nästa kurs börjar. Goa tider!!

Bratwurst, autobahn.....

0 Läs mer >>
Så har man suttit barnvakt till Challes lägenhet i två dagar. Nu tänkte jag låta den få ta lite eget ansvar och se hur den klarar av det. Om den sköter sig. Får ta och titta inom imorgon en vända tror jag och se så att allt ser ok ut innan Helsingborgsturen. Blir alltså Helsingborg imorgonkväll för att supporta herr Josefin (alltså Jimmy) när han ska tävla i musiktävling på The Tivoli (i form av My visible ghost). Kom dit och supporta ni också vet jag!

Hade sista seminariena i nuvarande kursen idag. Nu är det bara fredag kvar som gäller med redovisning och opponering. Sen är skiten slut! :D

Känner mig måttligt munter för tillfället med huvudvärk och kommande och gående magvärk. Så nu när jag har varit lite duktig och i alla fall gått i genom opponeringsuppsatsen så tänkte jag krypa ner i soffan och kolla tv. Kanske tillsammans med en alvedon eller ipren, vad vet jag!

Apa

2 Läs mer >>
Om man skulle försöka sammanfatta fredagen med några ord: spermabanken, oskulder, bananlikör, rom, jacuzzistråle, drama, kärlek, kyla, trötthet. Tror det sums it up ganska bra. Men en trevlig fredagkväll överlag får jag nog påstå.

Idag åker syster till Thailand i två veckor och mitt uppdrag är att kolla till lägenheten, vattna blommor och äta upp mat. Så blir nog övernattning i stan inatt efter eventuell filmkväll hos Karin. Sen kör sista veckan igång på SSV01-kursen - great! :D

Nu dusch, sen...något annat.

helg