0 Läs mer >>
Jo det är nog så va? Jag suger rätt bra på att uppdatera här! Finns inte så mycket att skriva om dock. Livet har gått från att vara plugg, plugg, plugg till att vara jobb, jobb, jobb. Och i detta fall innebär jobb även sekretess. Så även om det händer mycket, och mycket av det väldigt roligt på jobbet, så är det inget jag kan berätta om. Men jag kan i alla fall säga att jag har väldigt fina ungar som jag jobbar med :) Det är ungefär "Kids says the darndest things" varje dag!

Mams och paps är ute på äventyr några dagar, och vi får väl se om äventyret även blir förlängt nu när flygen inte får flyga som de vill. Slapp trots det äta själv idag eftersom systra min med käresten sin svängde inom och bjöd på mat. Tror inte mycket mer händer ikväll, speciellt när jag sitter och känner att jag skulle kunna sitta och somna här i soffan rakt upp och ner. Och då har klockat inte ens en gång hunnit bli sju!

Imorgon blir det desto mer gjort - då ska det städas, handlas, lagas mat och jag ska agera "värdinna" för mina underbara vänner. Passa på när huset är föräldrafritt ;)

Söndag blir det kalas för brorssonen som snart fyller hela 14 år (hur gick det till?!), och päronen ska komma hem om det går som tänkt. Och sen var denna helgen slut :S

Ser fram emot imorgon!

Dålig uppdatering