1 Läs mer >>
 
Tisdagar är verkligen inte mina favoritdagar. Sällan är jag så trött, i huvud och kropp, som jag är på tisdagar. Idag kändes det i alla fall liiite bättre när solen tittade fram när jag åkte hem från jobbet. Och idag kändes det inte fullt lika jobbigt på Puls-passet som förra veckan. Idag var jag åtminstone inte orolig över om jag skulle orka ta mig hem eller inte när jag gick därifrån!
 
Hade en bra helg med fina vänner. En lördagskväll med middag och lek tillsammans med Emma, Thilde och Karin. Och sedan en söndag ute i skogen med Jossa. På fredag efter jobbet bär det av till Lund och Jannika, och på lördag tar jag och Karin tåget till Emporia. Vi och alla andra antar jag... helg efter löning och allt.
 
Nu tänker jag göra mig redo för sängen och hoppas att jag hinner lägga huvudet på kudden innan jag somnar!
 
 
Godaste efterrätten: Kokospannacotta med tropisk frukttopping
 

Ingredienser

  • 1   liten tetra kokosmjölk (à 200 ml)
  • 3 dl vispgrädde
  • 3/4 dl gelésocker
  • 1 tsk vaniljsocker

Frukttopping

  • 1/2 l färsk ananas
  • 1   passionsfrukt
  • 1 msk rårörsocker
  • finrivet skal av 1   lime
  • 1 msk hackad mynta

Så här gör du

  1. Häll kokosmjölk, grädde och gelésocker i en kastrull. Koka upp och låt koka 1/2 minut.
  2. Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.
  3. Frukttopping: Skär bort rotstock och skal på ananasen. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
  4. Toppa pannacottan med frukterna strax före servering.
 
 
Med det sagt... söta drömmar!!
 
/Rebecka

Tisdagar

1 Läs mer >>
Ojojoj vad det kändes att jag inte varit o tränat på ett tag!! Det har kommit annat ivägen den senaste tiden... typ förkylning, jobb, bortprioritering och... lathet! Jag hade knappt ork till något! När vi kom till utfallen (som var rätt tidigt under passet) hade jag god lust att ge upp och gå hem, för att inte tala om armhävningarna... eller situpsen och övriga magövningar :S

Men nu är det i alla fall gjort, och träningsvärken... bring it on!

Svettigt värre

0 Läs mer >>

Har kollat på Ink master USA så här på kvällskvisten... programmet gör mig sugen på en ny tatuering, fast samtidigt liiite avskräckt när man ser vissa tatueringar de gör. De ska vara bland de bästa tatuerarna, men jag vet i fan om jag skulle vilja gå till nån av dom! Alldeles för varierande resultat. Det är det som är ett av de stora problemen när det kommer till tatueringar - att hitta en bra tatuerare som man kan känna sig trygg och bekväm med. Tatueraren som gjorde den tatueringen jag har nu har flyttat utomlands tyvärr. Sen är själva motivet svårt också. Har länge funderat på att göra en familjetatuering, och då använda familjens initialer (syskon och föräldrar) i den. Jag är fortfarande sugen på det, men jag kan inte riktigt komma fram till hur jag vill den ska se ut, eller var på kroppen den ska sitta.

Men nu har jag kommit på en ny idé! Jag tycker det är väldigt fint med olika texter, och jag har den perfekta låten att plocka från! Tomorrow av Tobias Fröberg och Ane Brun. Jag älskar låten! Och budskapet med den (åtminstone den tolkningen jag gör ;))! Mhm.... tåls att fundera vidare på!

Ink master

0 Läs mer >>
Första vändan ner till tvättstugan är gjord... upp och ner några gånger till för att sedan ha bästa lördagskvällen. Ikväll är det jag och Juni. Misan och Tyson kan också få vara med på ett hörn... Mer födelsedagsfester åt syster- och svågerfolket!! Jag tar alla chanser jag får att mysa med finaste Juni ;)

Lördag <3

1 Läs mer >>
Antar att den senaste tröttheten börjar få sin förklaring nu... Kli i näsan och nysningar, tungt huvud och som sagt... TRÖTT! Jag knaprar Esberitox och bestämmer mig för att jag INTE ska bli förkyld! Imorron när jag vaknar, ska det vara som vanligt igen... så det så!

Tisdagsstädat lite efter jobbet, och skjutit upp handlandet ytterligare... Kylskåpet och frysen är ju faktiskt inte helt tomt än. Så tror nog jag ska överleva ändå.

Jag ger vintern och snön en vecka till, efter sportlovet får det minsann o dar vara nog! Nu vill jag ha vår, sol och värme!!

Prosit!

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 

Vilken version föredr...

0 Läs mer >>
Bästa sättet att spendera en söndag!! Allra finaste Juni <3
 
Idag har jag spenderat lite kvalitetstid med Juni, bara hon och jag medans päronen var på handboll. Efteråt kom mamma o pappa hit och skämde bort oss med söndagsmiddag. Ett bra sätt att avsluta helgen på skulle jag vilja påstå :)

Söndagsmys

0 Läs mer >>
Brantevik
 
 
 
 
 
Tivoli - Köpenhamn
 
 
 
 
 
Beliebers - Köpenhamn
 
 

Bilder