1 Läs mer >>
Har spenderat en mysig eftermiddag i stan med Jennie och Emelie. En god fika, några vändor i ett fåtal affärer och lite catching up. Imorron går tåget till Åstorp till Jossa, överlämning av julklappar från mig och från Jannika.

Nu: sängen med en bra bok!

God natt!

091228

0 Läs mer >>
Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu... och försöka sova "länge" imorron utan att ha dåligt samvete för det! Så det så!!

God natt

...

1 Läs mer >>
Ännu en natt med intressanta drömmar... Är det uppsatsen som ligger bakom det här? Att det är så mycket tankar som flyger och far där inne i huvudet?

Inatt skulle jag och folk (?) ut och göra något. Vilket innebär att jag skulle ha skor på fötterna i alla fall. Men jag hade lite ont i främre trampdynorna, inte skönt alls. Så för att lindra smärtan smetade jag på ett tjockt lager med leverpastej. Mmm... ni läste rätt.. leverpastej! Och sen på med strumpos. Gick runt med det ett tag och försökte komma på hur jag skulle göra sen för jag skulle ju ha sandaler på mig. Och då funkar ju inte leverpastej och strumpor. Hittade till slut en tidning som jag rev i sönder och tänkte jag kunde tejpa fast på foten. Så att inte leverpastejen skulle kladda så himla.. Men så hittade jag inte tejp så klart! Fast det löste sig rätt bra ändå, för när jag tog av strumporna hängde ju det mesta av leverpastejen med... så syntes inte att jag hade leverpastej på fötterna när jag tog på mig sandalerna ;)

Helt plötsligt var jag i alla fall i en stad med mamma och pappa för att handla julklappar. Fast kan knappast ha varit i Sverige för både jag och mamma hade sandaler på oss och pappa kortbyxor. Och sen kom det en ambuland och körde förbi... kommer ihåg att jag hade någon teori om vart den var på väg, men det har jag glömt nu. In till stan kom vi i alla fall, och gick till ett torg. På torget var där ett konstigt kattdjur, trodde först att det kanske var ett lodjur, för såg ut som det storleksmässigt och den hade små toffsar på öronen. Men den hade alldeles för litet huvud för det, plus att pälsen var alldeles för mörk och fläckig. Pappa satte i alla fall sin mössa över huvudet på den. Eller en vit rånarluva rättare sagt... Hmm...

Någon som vill ge sig på att tolka mina drömmar kanske???

Ännu en dröm...

0 Läs mer >>
Befann mig av någon konstig anledning i vad jag tror var Simrishamn. Sent på dagen eller kanske till och med natt, var åtminstone mörkt ute. Stod och kollade mot den öde hamnen där det lyste några fina lampor, tyckte bestämt att jag, ensam som jag var, skulle gå dit och kolla. Sagt och gjort - ner till hamnen. Så när jag stod där i mörkret kommer det två killar/män och går förbi, kollar konstigt på mig. Jag kollade förmodligen konstigt tillbaka eftersom en av dom var klädd som en tibetansk munk, med ett sånt där orange/rött skynke ni vet? Inte varje dag man stöter på någon som går klädd så i Simrishamn, eller någon annan stans heller för den delen. Efter en stund kom den killen tillbaka som inte var klädd som en tibetansk munk. Attackerar mig och puttar mig till marken - HJÄLP! Men då ser ni kommer ju räddaren i nöden, en annan kille kommer nån stans i från och drar upp mig och vi börjar springa där ifrån. Kommer in på nån gata nån stans, var den icke munkklädda killen helt plötsligt dyker upp igen. Beväpnad... och visst! Klart han ska gå och skjuta mig i magen! Jävla sätt det där... Och till råga på allt så springer även min räddare i nöden sin väg. Så där ligger jag kvar ensam på marken med en liten kula i magen - fast det gjorde faktiskt inte så ont som jag hade förväntat mig. Hamnade på ett sjukhus eller något sen där de var snälla och plockade ut kulan ur magen på mig med en lång pincett. Så det firade jag med att gå och fika med mina föräldrar och min syster! Slutet gott, allting gott ;)

Inatt drömde jag om ett samtal med min gravida kompis. Tror att vi diskuterade om hon skulle kunna vara med i kyrkan på vår examen eller inte eftersom bebisen är uträknad till några dagar efter just examensdagen. Hon berättade i alla fall för mig att hon kanske inte skulle kunna vara med. Och se.. här kom det som var en nyhet för mig. Jo för hon berättade att när det har varit många som känt på magen under graviditeten, så brukar bebisen födas för tidigt... Så nu har ni allt lärt er något nytt!! 

Undrar vad jag ska drömma i natt?? 

En dröm...