Hallåhej!

Jag trillade över min egen blogg idag - som det kan gå! Här har den varit hela tiden, bortglömd och oanvänd. Jag kanske skulle göra ett försök att ändra på det? Det kan ju vara så att det kanske är någon mer än jag som trillar över den då och då. Och visst vore det väl trevligare om det senaste inlägget då inte är ca 1,5 år gammalt?!

Uppdatering kring vad som har hänt sen senast går rätt snabbt att göra. Inga storslagna saker, men visst så trevligt ändå. Mitt vikariat har nu övergått i en fast tjänst, det är en fast tjänst på samma förskola där jag gjorde mina första praktiker. Jag har tagit tag i mig själv och skrivit in mig på ett gym, så hör och häpna - jag har börjat träna! Inget avancerat, och inte jätte regelbundet... men åtminstone någon gång i veckan. Storken har varit här några gånger, inte hos mig men hos nära och kära. Så antalet bebisar att mysa med ökar!

Jag har hunnit besöka Värmland, Paris och Edinburgh med Jannika - min resekompis. Vi har dessutom varit på Carnevalesque i Malmö - skitkul!

Ja lite har i alla fall hänt under uppehållet, tur var väl det.

Nu får vi väl se när jag trillar över bloggen nästa gång. Dags att göra sig redo för att ta sig till gymmet och dansa lite!

På (förhoppningsvis) återseende!

/Rebecka

Kommentera här: