1 Läs mer >>

Första veckan på nya jobbet är påbörjad, vilket även innebär att två planeringsdagar även är till ända. Imorgon blir det tvättedag, såvida jag inte blir inringd till jobbet...vore väl lägligt nu när jag har tagit tag i att boka tvättid. Öppning på torsdag, och stängning på fredag. Det följes sen upp av årets andra kräftskiva på lördag.

Lördagens kräftskiva på Ivö var väldigt trevlig - men vad annat kan man vänta sig av trevligt sällskap och trevlig omgivning?!

Nu gäller det för kommande lördags kräftskiva att leva upp till Ivö-kräftskivan ;)

Första veckan

1 Läs mer >>
Imorgon är det min tur att jobba igen. Känns konstigt nu när jag har varit ledig hela sommaren, men samtidigt ska det bli skönt att få in lite rutin i dagarna igen. En vecka på mitt gamla jobb innan jag börjar mitt vikariat på en annan förskola. Det kommer kännas lite vemodigt på fredag när jag lämnar alla fina barn och bästa kollegan Anna. Men det ska bli spännande med något nytt också!

Så från att ha få sova så länge jag vill om dagarna, går jag till en väckarklocka som ringer vid halv 6 imorron bitti. Så nu är det jag som tänker göra mig redo för sängen och några sidor i en av mina Janet Evanovich-böcker.

Ses i drömmarnas värld!

Duty calls...

3 Läs mer >>

Nu har tavlorna åkt upp på väggen i sovrummet. Blev, inte överraskande, inte som jag hade tänkt mig. I princip alla tavlorna hamnade för högt, för lågt, för långt till vänster eller för långt till höger... och säkert snea allihopa! Men nu sitter dom där i alla fall...och så får vi väl se om jag vaknar av en krasch inatt när de trillar ner i golvet?


Så här var tanken att det skulle bli
Så här blev det

 

Tummen inte riktigt m...

0 Läs mer >>
Så vart man inflyttad i lägenheten. Jag undrar när det kommer börja kännas som MIN lägenhet, MITT hem... Känslan har inte riktigt infunnit sig ännu, och tar nog ett tag innan den gör det. Tror det blir bättre när jag väl börjar jobba igen och inte sitter sysslolös mestadels av dagen. Det är rätt surt att vara ledig när alla andra jobbar! Får väl se om jag känner likadant på måndag när jag sitter på bussen på väg till jobbet ;)

Ikväll får jag storfrämmat i form av Jannika och Malin! Ska bli trevligt med lite sällskap, speciellt i så fin form :)

Nån av de resterande dagarna i veckan får bli ett hembesök, ett besök hemma hos mamma och pappa, ja jag ser det väl i och för sig fortfarande som att jag ska åka hem ;)

Well, well... lunch om en liten stund, sen får det bli ett besök till Maxi för att göra inköp till kvällen!

Trevlig lillördag gott folk!

Inflyttad