0 Läs mer >>
Idag blev det inte jätte mycket gjort på b-uppsatsen, spånades väl på lite idéer och blev lite nedskrivet. Imorgon blir det ledig, eller ja vi ska väl jobba på varsitt håll i alla fall. Så halvledig åtminstone :)

Valborgsfirande hos Emma och Björn.. eller firande och firande. Valborgsspenderande.. öhm.. ja hm. Jag ska alltså till Emma och Björn ikväll, äta lite gott och sen ner till torget och hamnen.

Får väl gå och göra mig iordning, så jag önskar er ett trevligt valborgsfirande :)

Valborg

0 Läs mer >>
Tack kära vänner för era fina kommentarer :)

Har haft handledning inför b-uppsatsen idag, blev väl inte riktigt som vi tänkt oss. Tvära kast och vändningar, vi har gått från att skriva om dyskalkyli till att skriva om skönlitteratur i förskolan. Som sagt, inte riktigt som vi tänkt oss... inte alls som vi tänkt oss. Men det ska väl funka detta också. Bara vi kommer igång med skrivandet och allt sånt så...  Så idag har vi varit både på skolbiblioteket och stadsbiblioteket och letat böcker. Trodde faktiskt det skulle vara lättare att hitta litteratur.

Imorron vankad det valborg, blir en lugn (tror jag iaf) kväll tillsammans med Emma och, förmodar jag, Björn. Får se om de lyckas tända eld på majbålen på ån i år.

Nej nu har jag väl latat mig tillräckligt för nu, ska ta mig an de där böckerna jag fick med mig hem var det väl tänkt...

Hoppas er eftermiddag ser trevligare ut än min!

På återseende...

Det suger...

0 Läs mer >>
Lätt slut nu! Men orkar inte riktigt gå och lägga mig :P

Har varit en Challe-helg denna helgen, var alltså på staden med henne i fredes, igår så hade hon som sagt 25-årsfest så det stod härliga till (för vår del bestod kvällen mest av väntan och brända popcorn, men det var trevligt för det :)), och idag har det varit kalas här hemma för henne. Så för att summera helgen: Challe och städ.

Och för att besvara Maries fråga: Hon sa att hon tyckte om dom, och hon har inte riktigt kommit över hur pass lik hon tyckte tavlan var henne :) Hon verkar nöjd, så då är jag nöjd :P

Imorron ska jag och Jennie hugga in på arbete med b-uppsatsen. Söka fakta och försöka komma fram till en frågeställning. Skönt att kunna styra över tiden själv och inte behöva passa en massa tider och skit. Ja förutom deadlinen när uppsatsen ska in givetvis.

Nähä, nu ska jag banne mig ta och förflytta mig till sängen, får upp hyfsat tidigt imorrn så jag hinner duscha innan jag ska in till staden och möta upp Jennie.

Sov gott och dröm sött! Och glöm inte borsta tänderna ;P

*pust*

0 Läs mer >>

Nu sitter vi här, jag och Karin, i Challes lägenhet. Vi har lite halvt däckat i soffan och kolla precis klart på Singalong. Har en känsla av att det kommer bli en lång natt! Sitta här o vänta på att de ska festas färdigt så man kan få STÄDA (låter normalt att längta efter att få städa) och sen få åka hem. Men vi har iaf fått avnjuta hämtmat från Ko-san, och smällt varsin chokladboll. Vad vi ska hitta på nu resterande timmar ska bli intressant att se, somnar kanske här på varsin soffa. Party här nån stans i närheten låter det som... kanske skulle våldsgästa dom? 

Nää... tillbaka till tv:n var det då.. och den där chokladbollen. 

 

I vänta II

0 Läs mer >>
Ska bege mig inåt stan så småningom, fixa lite med systers fest. Strula givetvis till sig så att jag inte kan hämta Karin eftersom jag måste ha ett bord med mig, så det blir bara plats till mig och Challe. Men får gå o möta tösabiten sen istället.

Nej ska väl packa bilen med alla grejerna så det är klart.
Trevlig kväll där ute!

16:36 (verkligen bris...

3 Läs mer >>
 

Skåda mästerverken!
Nej, skämt o sido, Challes födelsedagspresent från lillasyster.

Nu ska jag nanna kudden
Sov gott!

22:40 (brist på fanta...

1 Läs mer >>
Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar våran Challe idag, med blommor och blad, vi firar hennes dag, ja vi gratulerar våran Challe idag!! Syster yster fyller 25 idag! Så en massa grattis-kramar till henne!Har varit i stan med henne, hennes kompis, och mamsen idag. Har kollat glasögon och lite annat smått och gott. Kom hem med ett par nya byxor och en ny jacka! Hittade en till slut :P En blå, lång Elvine jacka... tacka vet jag presentkort ;)

Ikväll blir det soffan för min del.. är sketatrött. Vaknade tidigt imorse, först när pappa gick upp o skulle till jobbet, sen låg jag o försökte somna om men då började vägarbetarna asfaltera här utanför! Mindre rogivande. Så jag var uppe och nyduschad innan klockan var åtta!

Ja just det, igår hade jag finbesök av Karin, Hanna och Natali. Blev en premiärgrillning för min del och en massa skitsnack och lite "snurra flaska". Men blev ändå en tidigt kväll eftersom bussar och sådant ska passas.

Och imorronkväll är det Challes 25-årsfest som gäller. Jag och Karin ska hjälpa till med maten och städningen, ska försöka klämma in att träffa Linnéa, Ahlbäck, Stoss och hans tjej också. Får se hur vi lyckas med det!

Hoppas ni haft en bra fredag?!

Congratulations

0 Läs mer >>
Sitter och väntar på att klockan ska bli sju, är huuungrig! Klockan sju dyker tösabitarna upp, då blir det lite grillning och skitsnack.  Tror minsann och dar att jag får gå på jakt i skafferiet efter något ätbart!

Ja, så får det bli..

i väntan...

0 Läs mer >>

Farväl till de kluvna topparna, hello lockar. Se inte trodde man att lockarna skulle komma fram så där mycket, men de lär ju vara typ borta imorron när jag vaknar. Har inte hänt så mycket idag heller, var som sagt hos Marie (på Imitch) och klippte mig, sen var jag en vända på biblioteket och letade lite i hyllorna efter böcker om dyskalkyli. Men inget napp där inte.. får väl gå dit och söka/be om hjälp nästa gång.

En föreläsning imorron, sen får jag väl gå en vända på skolan och se om jag kan leta upp våra alltid så tillgängliga lärare så jag kan få lite klarhet i det hela med mitt arbete från inriktningen. Sen på kvällen blir det lite grillning med mina tösabitar från inriktningen. Så fan om vädret slår om imorron!!

Nej.. nu ska det fixas mat!!
Adjö

16:55

0 Läs mer >>
KT Tunstall - Saving My Face


Rösten som hörs mest här hemma för tillfället

Dags att göra sig iordning och röra sig in mot staden för att trimma frissan lite

09:13

0 Läs mer >>
Så var man tillbaka i skolan igen då, rätt så meningslös skoldag och lär väl inte kännas något bättre på föreläsningen på torsdag. Blir så trött på lärarna på högskolan!! Står och predikar om hur viktigt och bra det är att vi använder oss av FC, men inte fan gör dom det själva! Ska ju vara omöjligt att få tag på dom på skolan också. Trött på skiten!

Så nu har jag gnällt av mig lite. Ska till Marie och klippa mig imorron, får ju passa på nu när det är sista veckan hon jobbar innan hon går på sin mammaledighet. Annar har jag väl inga större planer för morgondagen. Ta en svängom på staden och leta efter en vårjacka kanske? Eller inte eftersom det är mindre spännande att gå på stan själv. 

Ska nog ta och trilla i säng snart, känner att det är ett rätt tydligt tecken när man har gäspat en si så där sextioelva gånger den senaste minuten.

Sweet dreams och sov så gott!

(Ja just det.. nu vet du ju vad för sittning Emelie :) Och Peete.. jag vet att det blir så att man vaknar tidigare och tidigare ju äldre man blir.. men du behöver väl inte låta din frustration gå ut över oss ungdomar som fortfarande har vett att uppskatta sovmorgonar? ;) )

Sextiåtta, sextinie, ...

2 Läs mer >>
Är precis hemkommen från Emma, var med henne till hästarna i Yngsjö. Annars har det inte hänt mycket idag, bara njutit av att vara ledig och av det fina vädret. Men fan att det alltid ska blåsa!

Blir en vända till skolan imorron, 9-14 och en avslutande föreläsning på torsdag, sen är det inte mer skola förrän vi ska opponera på b-uppsatserna. Behöver jag säga att det ska bli jävligt skönt?! Hoppas bara att arbete med b-uppsatsen flyter på bra.. men har en bra känsla inför den :)

Fixas kanske biljetter till min första sittning imorron också, om det nu finns några kvar då. Får ju dra nytta av dom där extra 30 kronorna jag betalar till chrisp! Och som sagt, har inte varit på någon sittning än, och en får man väl ändå har varit på innan man är klar med utbildningen.

Kommer kännas lite konstigt o gå upp tidigt o ta sig till skolan imorron nu när man har varit ledig i en vecka :P Men ska inte klaga.. handlar ju bara om två dagar :D

Sunny monday