1 Läs mer >>
Kollade på Miami Ink för en stund sen och jag blir bara mer och mer sugen på att göra en ny tatuering! Men det är så svårt att komma på motivet. Det jag är relativt säker på är att jag vill ha en tatuering som innehåller familjemedlemmarnas initialer (R, C, M, K, S). Jag har funderat på att bara leta upp ett snyggt teckensnitt och sedan stapla dom på varandra. Eller om jag ska försöka väva samman dem på något sätt. Det andra jag är relativt säker på är att jag vill ha tatueringen på sidan av överkroppen, på revbenen (aj!), under armen liksom. Jag skulle gärna vilja att den går i stil med den jag redan har... Det är så SVÅRT! Men jag är sååå sugen!

Så jag ber er: kom jätte gärna med förslag och idéer på hur tatueringen kan se ut!

Tatueringplanering

0 Läs mer >>
Jag känner för att skriva...men har inget att skriva om!

Känner mig lite smått frustrerad över att jag har en hel del som jag måste läsa, men jag har inga böcker att läsa i - att det ska ta sån förbaskad tid?! Förhoppningsvis på måndag i alla fall.

Har inte hunnit med så mycket med min dag ännu, kanske förståeligt eftersom klockan inte är elva ännu. Men frukost och dusch åtminstone. Inväntar tolv-slaget vilket innebär repris av So you think  you can dance, missade ju det i veckan! Och det mina kära vänner går då inte för sig! (Fanatiker? Nej då!)

För övrigt vill jag ha en ny ringsignal till min mobil, men jag kan inte komma på vad för sort jag vill ha... Tänk det var lättare förr i tiden när man inte kunde lägga in musik på mobilen och var illa tvungen att välja någon av ringsignalerna som fanns på mobilen, det gjorde ju valet lite lättare i alla fall ;)

Förresten så skiner solen utanför fönstret! Vem hade kunnat tro att man skulle få se den igen?!

Nej nu ska jag sluta plåga er med mitt svammel om ingenting och läsa Kvällsposten istället.

Trevlig lördag!

*tänktänktänk*

1 Läs mer >>
Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv (*klapp på axeln*). Idag har jag faktiskt läst! Mhm, ena dryga 100 sidor på ett ungefär, har några kvar men har nog gett upp för idag.

Vankas hemalagad pizza och... hm... ja något?

freaky friday

1 Läs mer >>
Tar en liten kort uppdatering innan sänggåendet. Har legat i soffan framför tv:n och "kollat på tv"... har väl snarare "vilat ögonen". Var fyra timmar i skolan idag och är redan helt slut? Kan väl inte riktigt stämma? Kortslutning i hjärnan? Är i alla fall trött i ögonen och ska snart ge dem en god natts sömn. Som sagt introduktion idag, och började morgonen med att stressa upp mig själv när bussen var sen och det inte fanns något bekant ansikte i klassrummet, fast att jag visste att det skulle finnas fyra av dem. Vilken klass hade jag nu hamnat i?! Men efter några minuter kikade de in genom dörren i alla fall, en liten trygghetskänsla infann sig. Sen blev det en massa lyssnande, en massa papper, basgruppsindelning som inte blev som vi tänkte... men det blev säkert bra ändå, och utdelning av första uppgiften. Det var vad vi orkade med på första skoldagen, så sen stack jag inom Karin med lite mat från Ko-San (hot) innan jag begav mig hemåt.

Väl hemma parkerade jag arslet i köksoffan med tv:n på i bakgrunden och några sudoko i mammas Allers-tidning tills mamma kom hem och vi mumsade på stuvade makaroner och stekt fläsk - mumma! Hm.. ja, sen har väl dagen/kvällen fortsatt i samma tecken förutom att jag även vävde in ett samtal med storstadsbruden Carro :)

Övrigt i veckan har varit:
Måndag - ett Väla-besök med Emma
Tisdag - ett Åstorp-besök hos Jossa och pojkvän
Onsdag - ett besök av Linnéa som inkluderade en tvåtimmars promenad

Planerna för morgondagen ser inte ljusa ut... planerna innefattar ett antal sidor i Malténs bok och kanske även andra böcker om de dyker upp med posten imorron. Lika bra att ta tag i skiten direkt!!

Nu ska jag nanna kudden och drömma om när man var liten och hade noll ansvar, krav och annat vuxentjafs!

Sweet dreams allesammans!!

Okej då Majsanx...

1 Läs mer >>
Jag har blivit utmanad av the ONE and ONLY...MAJSANX!

Vilken bok läste du senast?
Då blev du tyst - Christa von Bernuth

Vilken/vilka böcker läser du just nu?
Sektbarn - ett reportage om de utvalda för paradiset - Charlotte Essén

Är det övervägande kvinnliga eller manliga författare i din bokhylla?
Tror att det är övervägande kvinnliga författare faktiskt, men skulle kunna vara tvärt om också...

När du läser en bok, räknar du ner hur många sidor som är kvar eller tänker du "nu har jag en fjärdedel", "en tredjedel", "hurra hälften" kvar osv?
Kurslitteratur - svar ja.
En bra, fängslande bok - ibland..."Åh nej inte mer kvar?!"
En mindre bra bok - ja

Hur väljer du vilka böcker du ska läsa?
Sammanfattningarna på baksidan oftast, låter det tilltalande så varför inte?

När blir en bok för lång?
Tråkiga/ofängslande böcker är alltid för långa. Därmed vill jag också säga att kurslitteratur alltid är för lång.

Läser du lika gärna på engelska som på svenska?
Absolut! Roligt att läsa på engelska :)

Kan du lämna en bok som du tycker är tråkig/vilken bok lämnade du senast?
Nej, det går inte. Jag ska ta mig igenom den, det bara är så! :) Kan säkert ha hänt någon gång att jag har gjort det, men kommer inte ihåg vad det var för bok i såna fall. Eller jo, som Marie sa...kurslitteratur har jag lite lättare att lägga i från mig.

Vilken genre är överrepresenterad i din bokhylla/lånar du oftast?
Självbiografier, true stories...

Rekommendera fem författare:
Janet Evanovich, Dean Koontz, J.K Rowling, Dave Pelzer och... what the hell, vi slår till med Astrid Lindgren! :P

Utmanas den som utmanas vill!

I dare you!!

4 Läs mer >>
Jag börjar känna lite smått ångest av tanken att skolan börjar på torsdag... :/ Har kommit ur skoljargongen totalt. Att läsa, att skriva tentor och uppsatser... Hur ska detta gå?! De flesta böckerna är beställda. Måste bara ta tag i CSN-papperna...ojojoj vad jag har dragit ut på det länge då!! På måndag ska de ligga på lådan! Så är det bara...

Är trött, och vill inte jobba imorron. Hungrig också. Mmm...

Nej, skit samma...

*rebekak är tråkig oc...

0 Läs mer >>
Jag visste det! Det skulle ha varit chokladglass...se nu bara...här sitter jag med rinnande näsa och svidande ögon. Förkylningsperiod?? Tycker det verkar vara en del som går och snorar. Eller gör som min syster som går och skaffar halsfluss.

Det blev att hoppa in extra idag och till helgen. Känns som att det var det enda rätta att göra under omständigheterna. Det blev en lång (allt är relativt) arbetsdag så var inte hemma förrän vid halv fyra. Just nu känner jag bara för att krypa ner i sängen och gömma mig under täcket!! Inatt blir det i alla fall nässprej så jag slipper vakna stup i kvarten som jag gjorde inatt (hm.. det där blev ju lite konstigt...Första inatt = natten som varit och andra inatt = natten som kommer, inte för att jag tror att ni inte förstod det ;)).

*Snytpaus*

Jag borde fört statestik över hur många gånger jag har snytit mig idag. Det är ju inte ideal jobbet, städjobb, att ha när man är förkyld. Går ju med huvudet nerböjt i princip hela tiden. Stackars lilla röda näsa!

Såja nu är jag klar med självömkan :)

Men det var visst allt jag hade att erbjuda idag så... atjoo!

Jag visste det!

1 Läs mer >>
Nej nej nej, inte göra ont i halsen... men bara när jag sväljer.. det är borta imorgon. Det är borta när jag har ätit glass? Mmm...det tror i alla fall jag. Glass är lösningen. Hoppas att vanlig vaniljglass duger... hade förmodligen gjort susen om det varit chokladglass (speciellt Chocolate therapy)...men det står vaniljglass på glassförpackningen i frysen. Osis...

Idag var det sista (?) jobbedagen på Furuboda, möjligt att jag får rycka in nästa helg eftersom en av de ordinare har åkt in på sjukhuset. Känns dumt att neka då även om jag sååå mycket hellre hade varit ledig och haft en hel vecka ledigt innan skolan. Men de ska väl gå detta också.

Igår var vi i Helsingborg hos min farbror. Min lilla kusin Natalie skulle döpas. Så lördagen var kyrka, mat i massor (en kompott av smörgåstårta och thaimat), och en massa thaitjatter. Det hade varit rätt intressant att veta vad dom snackade om... Förklaringen till thaitjattret är att min farbrors fru är thailändska och en hel hög av thailändska väninnor till henne var också på dopet/middagen. Den där lilla Natalie är helt underbar, hon är så snäll och söt. Kunde knappt slita ögonen från henne :) Vilken kaluffs hon har på huvudet! Och sina mörkbruna ögon. Och det där leendet :) - bedårande!!!

Imorgon ska jag vikariera på förskolan igen, 9-17.30. Vi kan ju alltid hoppas på att jag kan gå hem tidigare imorgon också! Och vi kan alltid hoppas på att jag slipper stänga själv!

Nu ska jag äta inte-choklad-glass och gömma mig från regnet i källaren!

En sak till....

GRATTIS PÅ 21-ÅRSDAGEN EMELIE!!

vatten, vatten, bara ...

1 Läs mer >>
Magen återställd och allt är som vanligt igen. Trevligt att kunna äta ordentligt igen!

Karin tyckte jag uppdaterade här lite dåligt så får väl göra något åt det då!

Återstår fyra jobbedagar nu, två dagar på Furuboda och två dagar som vikarie på förskolan där jag gjort min praktik. Hade kunnat blivit lite jobb på lördagkväll också då grannen kom och frågade mig om jag kunde sitta barnvakt, but no can do eftersom det är dop i Helsingborg på lördag. Min lilla kusin Natalie ska döpas. En bedårande liten varelse :)
Men på måndag kväll börjar min så kallade semester då då. Är inte riktigt säker på när skolan börjar sen - förstå mig inte riktigt på mitt schema :S

Har jobbat idag, skönt med lite lättstädade rum för en gångs skull...kunde väl varit så alltid?? Efter det blev det en paus hos Emmas hästar på vägen hem. Det var väl vad min dag har bestått av, när jag kom hem blev det OS på tv:n och bläddra i mammas Allerstidning, och en liten tupplur på kökssoffan på det ;)
 
I övrigt har det väl inte hänt så mycket den senaste tiden... Har varit jobb,  kollat lite film med Emma, och ja just det... var ju i Göteborg i lördes och kollade på Mamma Mia. Mycket bra, men förväntade mig ändå mer... ska bli intressant att se filmen sen, har en känsla av att jag kommer gilla den bättre??

Hm... ja detta är väl anledningen till att de var ett tag sen jag skrev sist.. har inget att skriva :S
Well well... har inget mer på hjärtat denna gången... förutom:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOSSA!!!

Back on track

0 Läs mer >>

Njut

3 Läs mer >>
Min mage gör ont :( - misstänker matförgiftning. Inget roligt alls! Jag och Emma kör på liknande symptom därför lutar misstankarna åt matförgiftning. Det sjuka är att mamma och pappa också är dåliga - antagligen matförgiftning där också. Men det kan ju inte vara samma matförgiftning eftersom vi inte ätit samma mat då mams o paps varit i värmland...

Jag ska nog krypa ner i sängen nu.. snart...

Jo för det är faktiskt lite synd om mig...

Nöden har ingen lag

0 Läs mer >>

Så vackert...