2 Läs mer >>
På tok för länge har det tagit mig att boka den där biljetten. Men nu är det gjort. Den 24 oktober åker jag upp och hälsar på Carro i Stockholm. Har dåligt samvete att jag inte har gjort det tidigare! Men nu så! Kommer dit fredag kväll och åker måndagmorgon. Blev tåg för hela slanten också, hela stora slanten. Men så sällan som jag är ute och reser/åker så kan jag fan kosta på mig den lyxen. Lyxen att veta att jag kommer dit, lyxen att inte sitta i 9 timmar på en buss (även om det hade blivit betydligt mycket billigare)!

Har försökt plugga idag men det har gått rent ut sagt skit! Fattar inte vad det är med mig? Måste jag verkligen ha den pressen hängande över mig att uppgiften ska vara klar imorron för att jag verkligen ska sätta mig ner och göra den? Och det är ju ingen jobbig uppgift egentligen... Blir så irriterad på mig själv! Gah! Men ok, jag har börjat på den i alla fall, gjort den lätta biten, nu är det bara analysen kvar också. Och det ska ju inte va så himla avancerat heller, inget som ska betygssättas eller något sånt. Men jag ska banne mig läsa klart boken ikväll i alla fall. Jag får inte sova innan jag har läst klart! Och hör sen då! Nån måtta får det va...

Imorgon ska jag ha bättre självdisciplin. Skriva klart snabbt som sören, läsa kapitlena i tredje och sista boken. Sen ut och plocka löv, så det så!

Så med de orden säger jag god natt och önskar er de finaste drömmar och den ljuvligaste sömn!

Skärpning!

0 Läs mer >>

Äntligen måndag inge, NOT! Måndagar suuuuger! Finns det något bra med måndag? Fast ok... denna måndagen är väl rätt ok ändå. Hade en lugn dag i skolan idag, inte värst ansträngande, hade nog kunnat skippat det egentligen om jag ska vara ärlig! Och dessutom fick jag ju åka med Emma in till skolan också :D Plus att vi slutade lite tidigare, en hel halvtimme tidigare, och sen visade det sig att vi inte behövde ha några gruppstudier heller! För att göra måndagen ytterligare lite bättre har jag och Janice planerat inför fredagen, så köra vänner kolla mailen/fejjan! Om någon timme eller så ska jag dra mig inåt staden igen och hem till Karin, så det kallar jag en rätt så bra avslutning på en måndag som egentligen inte har varit så värst kass iaf ;)

Todiloo!

Oh no!! It's back!

2 Läs mer >>
Gårdagskvällen blev som vanligt hur trevlig som helst när man befinner sig i sällskap med AU-gänget. Banken var väl... Banken helt enkelt. Kändes hyfsat segt där på slutet. Upp tidigt till jobbet, och sen var jag ute och hjälpte mamma och pappa i trädgården. Kände av det lite granna sen, gäspning efter gäspning. Sällskapade med Jannika hem på bussen :)
Känns som att jag hade kunnat sova hur länge som helst idag. Förutom det faktum att jag vaknade vid halv 10, så uppenbarligen inte... Men de va ju inte direkt något oväntat. Presley ligger och gottar sig i pappas säng just nu... jag blir avundssjuk, han ser ut att sova något så otroligt gott! Jag ska banne mig bli katt i nästa liv!

Jag tänkte tidigare i veckan att jag skulle läsa lite i helgen... så återstår idag då va? Hm.. vi får väl se...

En lördagskväll hösten 2008
   

Dagen efter

0 Läs mer >>
Kan det verkligen vara så att det är fredag idag? Den där fredagskänslan har inte direkt infunnit sig. Har inte blivit mycket gjort idag utöver städningen här hemma. Tog tag i att damma mitt rum bland annat, förstörde spindlarnas byggen (mwohahah) och har säkert andats in ett antal dammråttor. Dessutom kan jag se botten på mitt skrivbord, och botten på min fåtölj (jo bara den ena). Har satt in alla gamla lönelappar, räkningar etc i pärmen med "viktiga papper". Det kändes inte fy skam när lönelapparna och csn droppade in igår kan man ju säga :)

Imorron ska jag jobba några timmar på Furuboda också, känns ju mindre lockande. Men det är ju OB iaf! Alltid något :) och skönt att slippa jobba söndagn också dessutom. Drygt att gå upp och känns knappast lönt att jobba tre timmar. Så kör på fem stycken imorron istället. Kvällen kommer kännas ack så mycket mer givande istället. Blir middag med Jennie och Marie (kanske Emelie?), sen färd inåt staden och möta upp Jannika. Ska försöka hålla förväntningarna på lagom hög nivå ;) fast har ju aldrig blivit besviken so far! (på sällskapet då :))

Jag är trött, och rastlös och uttråkad på samma gång. Går nog och lägger mig snart, läsa lite i boken som aldrig vill ta slut. Somnar ju snabbare om inte annat i alla fall. Usch, jag hatar att gå upp tidigt på morgonen när mamma o pappa får ligga kvar och sova..

------

Nej, sängen nu. Sov gott allesammans!

Fredagsröj

0 Läs mer >>
Blunda!


Michelle Featherstone - Stay

If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

If I shackled your feet
So you couldn't leave
Would you try and run?

If I promise not to fight
At least not tonight
Would you stay the night?

If I wore that little dress
You like the best
Would you pass my tears?

Would you stay?
Would you stay with me?

If I poured another drink
What would you think
About staying in?

If I was sincere
And whispered my fears
Would you still be here?

Would you stay?
Would you stay with me?
Would you stay?
Would you stay with me?

If I built a wall
A hundred feet tall
Would that keep you in?

Would you?

2 Läs mer >>
Hej det är jag!
Bara för att klargöra, så att ingen blir förvirrad. Kan vara bäst så ibland.
 
Lillördag och allt så har jag slått till stort idag och gett mig på att ut och promenera en sväng i skogen. Mysigast att gå i skogen. Men lite läskigt var det allt när det stod en bil mitt i skogen och det inte syntes till någon ägare. Se då satte fantasin igång kan ni tänka er! Fast så här i efterhand så kanske det var bättre att ingen ägare syntes till för då hade man säkert bara blivit nojig!

Jag har försökt att förbereda mig inför vår redovisning imorron också. Men problemet är bara att jag inte riktigt vet hur jag ska förbereda mig. Det jag har att säga kommer max ta tre minuter, och det kommer säkert inte ens en gång vara i närheten av tre minuter. Och det känns som att jag har hyfsat koll på det också. Och för själva rollspelet kan jag inte förbereda mig värst mycket heller. Det är ju inte precis så att jag har huvudrollen eller så! Sitta i en ring, låtsas kasta lite bollar och säga "sluta", sen är mitt jobb gjort.

Håller tummarna för att Linnéa inte planerar in något speciellt imorron så att jag kan titta upp hos henne när jag har slutat. Krama fina Linnéa och mysa med hennes nytillskott :) jag vill också ha en kattunge!! Fast jag är rätt glad över mina tonårings-katter också :) Hade grabbarna varit av det mänskliga formatet hade de haft en 15-årsdag på intåg, vilka stora pojkar!

Jag har en irriterande känsla av att det är något jag glömmer idag. Något jag borde göra. Någon som vet? Jag tycker inte om känslan...

Undrar om traditionen med att ge bort djur i födelsedagspresent vid jämna födelsedagar fortfarande lever kvar??

 


Mammas 30-årspresent var en kanin, och min pappas 30-årspresent var en gås - vad fick era föräldrar??

Onsdagsblogg

1 Läs mer >>
Chemical brothers - The salmon dance


Ja är den inte så där lite småhäftig så säg, coola fiskar det där ;)

Tisdagen är kommen, helgen har passerat och måndagen likaså. Det blev en lördag med födelsedagsförfest med Jossa och Jannika plus övriga gäster och inflyttningsfest hos Karin. Först det ena sen det andra, och sen det första igen :P En liten utgång till Banken så där på kvällningen hann vi också med. Kom hem vid tre och möttes av en lite sömnig mamma som undrade om jag hade sett till Elvis, men icke då. Han var puts väck. No where to be found. Tills mamma gick på toaletten vid halv sex då han hux flux var somewhere to be found igen. Tydligen har vi ett alldeles ypperligt gömställe någonstans i detta huset. Antagligen inne i en soffa också för den delen.

Igår var det skola med redovisningar av fältdagsrapporter och gruppstudier för rollspelsredovisning på torsdag. Tycker var och varannan gång vi är i skolan är det någon sorts redovisning! Där får man för att man bara är i skolan två gånger i veckan!

Idag ska jag läsa, och imorron också, plus att jag ska förbereda mig för redovisningen också. Om jag bara kunde få det vi har skrivit också?! Tycker det tar sin lilla tid...

Och en glad nyhet allesammans! Förkylning numero dos är snart ett minne blott!!

På återseende!

Bravader

2 Läs mer >>

Så norpar lite från Karins blogg, ett test, vilket jag kände verkade stämma rätt bra faktiskt. Eller?

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, studievägledare, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

testing testing 1,...

1 Läs mer >>GOOSEBUMPS!!!

Snacka om inlevelse!

1 Läs mer >>
Jag kommer visst inte undan så lätt denna gången. Nu har jag åkt på en förkylning igen! Är det mån tro så att mamma och pappa försöker hämnas?! Det verkar ha blivit lite av en ond cirkel om inte annat. Jag kom hem med en förkylning efter att ha jobbat under två studiedagar, när jag började bli bättre så åkte pappa på det, han i sin tur smittade mamma som fortfarande inte är helt frisk, och nu är det min tur igen! Jag trodde faktiskt att jag skulle komma lätt undan med bara lite kli i halsen nån dag o sen skulle de försvinna, för sån tur har jag ibland, men nej då... nu sitter jag här med täppt och snorig näsa. Och lite frossa på det. Men verkar inte som att jag har någon feber. Inte gör det under för sömnen heller, här är man lite ledig och tänker man ska sova ut lite, men nähä, igår vaknade jag klockan sex och idag vaknade jag klockan sju.

Nej om man kanske skulle vara en snäll flicka och dammsuga av här hemma lite så där snabbt.. göra nån nytta när man ändå är hemma...

Så var det dags ig...

2 Läs mer >>
Idag har jag och mamma suttit och "fört över" gamla negativ till datan med en sådan här makapär. Det tar sin lilla tid så har inte hunnit med så många. Kvaliten är väl inte alltid på topp men tycker det duger!

Får bjuda på några smakprov:

     


1) Syster och jag      2) Jag och syster utanför vår sprillans nya lekstuga       3) Jag med min ständigt gapande mun          4) Storasyster och jag är julfina

Även jag har varit...

0 Läs mer >>
Idag har varit en jobbedag, en kort jobbedag, men ändå en jobbedag. Var på förskolan från 7.30 till 12.30, så några hundralappar ska jag väl ändå ha skrapat ihop.

Imorgon har vi redovisning av vårt material "Livsviktigt" och "Livskunskap". Jag verkligen hatar redovisningar. Det är inget att vara nervös för... jag vet det. Men gud vad jag hatar det! Och ännu värre känns det när jag sitter här och känner mig hyfsat lugn inför det, för så ska det ju inte kännas! Det måste ju betyda att allt kommer gå skit bara för det (nej jag vet att det inte är så). Har inte överdrivet mycket jag ska säga, och jag ska får min del överstökad först, så jag borde väl ta mig därifrån levande. Känns som att jag har hamnat i en rätt bra basgrupp också, det ända som är lite tråkigt är att de andra känner varandra sen innan och jag har noll koll på vad de är för ena, börjar lära mig deras namn nu i alla fall! Framsteg! (Det är lite konstigt det där, namnen på de fyra personerna i basgruppen har jag svårt för, men när jag hamnar i en ny barngrupp på en si så där 20 barn så brukar namnen sitta rätt så hyfsat när jag går hem!)

Jag tänkte jag skulle läsa idag, men jag har absolut ingen som helst, what so ever, motivation för att sätta mig och bläddra i de där häftena och böckerna. Så jag ger mig själv ledigt från det idag. Faktiskt. Ska åka med mamma till affären snart istället och sen får jag väl kolla igenom vårt arbete som ska redovisas imorgon och öva på vad jag ska säga. Sen avrundar jag väl kvällen med lite slötittande på dumburken.

Jag känner att jag inte har alltför mycket motivation för något idag... är väl en sån dag antar jag...

Mittiveckan-dag