0 Läs mer >>
 
Just nu känner jag mig i rätt så stort behov av semester. Denna terminen har jag varit så trött... tycker jag kan sova hur mycket eller lite som helst men ändå inte lyckas känna mig utvilad. Men som min kära vän så klokt påpekade för mig så har jag nog inte haft mer än max två-tre veckors sammanhängande semester unde de 3,5 år jag har jobbat sen min examen. Det kanske är så att det börjar komma ifatt? Så i sommar slår jag på stort och tar fem veckors semester. Frågan är bara hur utvildad jag kommer vara efter det eftersom jag har planerat att ut och flänga i Europa med tidigare nämnda kära vän. Men nästan sammanlagt två veckor får jag på mig här hemma att försöka vila ut :)
 
Grovplanen för sommarresan ser ut som följer: Köpenhamn --> Köln --> Paris --> Barcelona --> Nice/Marseille --> Pisa --> Florens --> Rom ---> Neapel/Pompeji --> Venedig --> Berlin --> Köpenhamn. Sen får vi se hur det hela blir i slutändan! Spännande ska det bli i alla fall!
 
På återseende?
 
/Rebecka
 
 

Behov

0 Läs mer >>
Största delen av denna söndag har gått åt att provbaka en tårta. En tårta som eventuellt kommer finnas med på en väns bröllop i slutet av juli. Vi kan väl säga att det gick lite så där eftersom jag fick slänga en av de tre tårtbottnarna. Men jag la ihop det som fanns kvar och spritsade på marängsmörkrämen. Så nu står den där vackert i kylskåpet (den ser faktiskt väldigt fin ut ;)) och väntar på att provsmakas. Det tråkiga är bara att jag inte är det minsta sugen på den efter att hållt på med den nästan hela dagen!!

Baka baka liten kaka

1 Läs mer >>
Den där känslan som infinner sig när de ler och skrattar. När de vill sitta och mysa i knät eller bara ge en en kram eller puss. När de säger ens namn, eller ropar efter en. Tänk att få vara med när de växer upp, allt fint som kommer hända, och allt jobbigt och ledsamt. Så lycklig jag är att jag får lära känna dessa vackra barn, jag blir alldeles varm inombords!
 
 
 
 
 

Speciellt

1 Läs mer >>
Har så sällan något att skriva om här känns det som... som att det inte händer mycket mer än sova - vakna - buss - jobb - buss - mat - trött - sova. Träningen gick rätt så bra en period, men det har blivit värre med det nu igen. Måste ta mig i kragen! Men lite händer det ändå utöver jobbet när jag kollar igenom bilder... t.ex. så fyller min syster år en gång om året (!), och i år var det storslagen fest för att fira de 30. Hon är fin... min syster :)
 
 
Ibland fyller en kollega 60, och har hon ett stort intresse av 50-talet, ska det givetvis firas i sann 50-tals anda! Stylade upp till tänderna (i ärlighetens namn ända upp till håret) avnjöt vi god mat på Bella's place i Bromölla.
 
 
Då och då får staden även besök av skönsjungande män och kvinnor. En gång var det i form av Amanda Jenssen, och hon levererade en fin julklapp till pappa!
 
 
I Lund kan det hända spännande saker också! Då är det tur att man har en fantastisk vän där som bjuder på fest med cirkustema!
 
 
Och ibland, som idag, får jag tillfällen att umgås med en annan fin vän som jag träffar alldeles för sällan!
 
Trevlig helg, och på återseende?

Rubrik saknas, och sk...