Tisdagar
Hade en bra helg med fina vänner. En lördagskväll med middag och lek tillsammans med Emma, Thilde och Karin. Och sedan en söndag ute i skogen med Jossa. På fredag efter jobbet bär det av till Lund och Jannika, och på lördag tar jag och Karin tåget till Emporia. Vi och alla andra antar jag... helg efter löning och allt.
Nu tänker jag göra mig redo för sängen och hoppas att jag hinner lägga huvudet på kudden innan jag somnar!

Godaste efterrätten: Kokospannacotta med tropisk frukttopping
Ingredienser
- 1 liten tetra kokosmjölk (à 200 ml)
- 3 dl vispgrädde
- 3/4 dl gelésocker
- 1 tsk vaniljsocker
Frukttopping
- 1/2 l färsk ananas
- 1 passionsfrukt
- 1 msk rårörsocker
- finrivet skal av 1 lime
- 1 msk hackad mynta
Så här gör du
- Häll kokosmjölk, grädde och gelésocker i en kastrull. Koka upp och låt koka 1/2 minut.
- Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna ca 3 timmar.
- Frukttopping: Skär bort rotstock och skal på ananasen. Skär fruktköttet i små tärningar. Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker, limeskal och mynta.
- Toppa pannacottan med frukterna strax före servering.
Med det sagt... söta drömmar!!
/Rebecka
skriven
Vi vill oxå mysa snart.. =)