Effektiv lördag

God afton gott folk, hoppas allt är tipp topp denna lördagskvällen!?

Har varit så effektiv denna lördag så det är inte klok. Jag vet inte riktigt hur många avsnitt av Kanadensiska Top Model jag sett. Eller jag kanske ska säga jag vet inte riktigt hur många timmar jag spenderat framför den där dumburken idag. Illa illa... men det är ju ändå lördag. Det är ju ändå helg. Inte ska man väl behöva anstränga sig allt för mycket då? Mina ögon har ju åtminstone fått anstränga sig rätt bra! Ska bättra mig i veckan...lovar!

Ikväll blir vi några stycken som möts upp ute på söder för att sedan dra vidare ut i stadens nattliv (eller hur låter det spännande? mycket vilseledande!) och landar till slut på någon av "alla" pubar. Socialisation i allra högsta drag. Ska bli intressant att se vad kvällen har att erbjuda med fredagen för några veckor sedan i bakhuvudet.

Sista övernattningen i stan innan syster kommer hem solbränd från Thailand på tisdag. Så någon av de kommande dagarna får jag göra min systerliga plikt och se till så att hon kommer hem till en nystädad lägenhet utan ett alldeles för mycket ekande kylskåp. Osovna lakan o allt sånt där. Kan väl vara trevligt att slippa tänka på såna grejer när man kommer hem efter två veckors frånvaro... eller så är det precis vad man ska ha när man varit iväg och levt lyxliv! Men jag gör nog en insats i alla fall :)

Hoppas ni får en lika trevlig lördagskväll som VI tänker ha!

Kommentera här: