Ännu en dröm...

Ännu en natt med intressanta drömmar... Är det uppsatsen som ligger bakom det här? Att det är så mycket tankar som flyger och far där inne i huvudet?

Inatt skulle jag och folk (?) ut och göra något. Vilket innebär att jag skulle ha skor på fötterna i alla fall. Men jag hade lite ont i främre trampdynorna, inte skönt alls. Så för att lindra smärtan smetade jag på ett tjockt lager med leverpastej. Mmm... ni läste rätt.. leverpastej! Och sen på med strumpos. Gick runt med det ett tag och försökte komma på hur jag skulle göra sen för jag skulle ju ha sandaler på mig. Och då funkar ju inte leverpastej och strumpor. Hittade till slut en tidning som jag rev i sönder och tänkte jag kunde tejpa fast på foten. Så att inte leverpastejen skulle kladda så himla.. Men så hittade jag inte tejp så klart! Fast det löste sig rätt bra ändå, för när jag tog av strumporna hängde ju det mesta av leverpastejen med... så syntes inte att jag hade leverpastej på fötterna när jag tog på mig sandalerna ;)

Helt plötsligt var jag i alla fall i en stad med mamma och pappa för att handla julklappar. Fast kan knappast ha varit i Sverige för både jag och mamma hade sandaler på oss och pappa kortbyxor. Och sen kom det en ambuland och körde förbi... kommer ihåg att jag hade någon teori om vart den var på väg, men det har jag glömt nu. In till stan kom vi i alla fall, och gick till ett torg. På torget var där ett konstigt kattdjur, trodde först att det kanske var ett lodjur, för såg ut som det storleksmässigt och den hade små toffsar på öronen. Men den hade alldeles för litet huvud för det, plus att pälsen var alldeles för mörk och fläckig. Pappa satte i alla fall sin mössa över huvudet på den. Eller en vit rånarluva rättare sagt... Hmm...

Någon som vill ge sig på att tolka mina drömmar kanske???

Kommentarer:

1 jennie:

skriven

HAHAHAHAHAHAHA......

Kommentera här: