0 Läs mer >>

Jag målade en tavla e...

0 Läs mer >>
Trots Emmas lovord att komma och bära mig från soffan till sängen, så tror jag tyvärr att jag får lösa det problemet själv. Dagens arbetspass och träning tog minsann på krafterna idag! Ska börja arbeta på att ta mig till sängen nu... så får vi väl se om den eventuella (garanterade?) träningsvärken låter mig komma upp därifrån imorgon?!

Så... god natt då!

Gäsp!

0 Läs mer >>
Dagen avslutades med finbesök (det bästa) av syster, svåger och systerdotter! Jag må vara partisk... men Juni är nog den sötaste bebisen... ever! ;)

Jag bjöd på våfflor (vanliga och choklad) med glass, grädde, sylt, bär, och choklad- och kolasås. Mums!

Söndag

0 Läs mer >>
Med uteblivet solljus, så får man ju försöka pigga upp på annat sätt. Så igår köpte jag nya gardiner till vardagsrummet på Indiska. En rosa, en lila och en turkos - och vips så kändes det som ett helt nytt rum! Några tulpaner och rosor, och så går det nästan att låtsas att det är vår ;) På Åhlens hittade jag dessutom en fin gul plåtpall som har fått en plats i köket... ny avlastningplats till min flitigt (eller inte) använda turkosa vattenkanna! Den här känslan som kan uppstå när man köper nya saker är lite farlig... kan bli dyrt i längden ;)
 
Gårdagskvällen spenderades i fina vänners sällskap... fina vänner som jag med största sannolikahet inte skulle ha träffat om det inte hade varit för högskolans skull. Och tänk att just VI hamnade i samma basgrupp!
 
Denna gråa söndag är tanken att jag ska gå o träna en sväng (lika bra att skriva det här... då kan jag ju inte gärna gå in och avboka passet sen), försöka få till några tavlor som är halvfärdiga och förhoppningsvis knåpa ihop en dikt att läsa på min allra finaste Junis dop!
 
So that's that... på återseende!

Lite nytt

0 Läs mer >>
Att vara stark är inte tillräckligt; man måste vara tillräckligt stark
 
http://www.starkamamman.se/

Perspektiv

1 Läs mer >>

She lifts her skirt u...

0 Läs mer >>
Är det inte underligt hur det slumpar sig att de få gånger jag faktiskt skriver något här på bloggen, så är det för att jag egentligen borde göra något annat? Jag har saker jag borde göra, och samtidigt är jag uttråkad och vill hitta på något, men ändå orkar jag inte. Denna höst/vinter har nog tagit betydligt mycker mer på mig än vad dessa årtiderna brukar göra... trött är jag!! Hoppet lyste i alla fall lite när jag gick från jobbet idag när solen sken och fåglarna kvittrade! Jag insåg dessutom när jag kom hem att detta var första gången på väldigt länge som jag såg lägenheten i solljus?! Vi kan väl säga som så här: jag är rätt så färdig med vintern, och skulle inte ha något emot om våren skyndade sig lite på.
 
Det är tur att det finns en hel del att se fram emot framöver så som konsert, dop och bröllop! Trots en slumrande start på året, så är jag rätt så säker på att de kommer bli ett bra år!
 
 
 
 
 
 

2013-01-24