0 Läs mer >>

Rihanna - Take a bow


Madonna - Take a bow


Muse - Take a bow


Leona Lewis - Take a bow

Take a bow

0 Läs mer >>
Nu har jag och mamma varit duktiga och bakat till imorron. Det bästa med att baka måste vara att slicka skåle efteråt haha.. och doften också så klart :) Hoppas det blir lika gott som det brukar!!

Har ätit pizza ikväll.. och en halv honungsmelon.. jo tack jag är mätt bör jag väl tillägga!

Ehm... ja. Trevlig kväll!

baka baka liten kaka

0 Läs mer >>
Så har man varit och storhandlat på Willys idag, vi fyllde i stort sett en hel vagn med lite hjälp av mammas varor o karins "privata" inköp. Övriga var till på lördag. Imorron blir det till att baka och småfixa med lite grejer. I övrigt har det inte hänt mycket idag. Eller jo! Jag fick ju finbesök av Jossa som tittade inom med en present till mig, en målarduk och penslar :).

Begravningen igår var väldigt fin, en nästan fullsatt kyrka och många tårar. Ett värdigt farväl av en värdig kvinna. Vila i frid!

Nu ska jag krypa ner i sängen med min någotsånär-bok. Ibland vill man bara att böcker ska ta slut...

två flaskor? eller ka...

1 Läs mer >>
Ibland tycker jag inte om mina katter särskilt mycket. Imorse tyckte jag inte om Presley särskilt mycket. Det är lite svårt att tycka om Presley klockan 05.30 på morgonen när han gör allt för att man ska gå upp och ge honom mat. Ännu mindre när pappa redan är uppe och kan ge honom mat. Fjäska för honom istället!!! Fast sen räcker det att kolla på honom igen och så är det helt plötsligt väldigt lätt att tycka om honom igen :) Mina små älsklingar!

Dagen. Ja, jag tror jag ska måla lite idag kanske... eller kanske städa lite, eller lite av varje. Ikväll har söta Emma bjudit med mig till sin syster på middag och film. Tycker inte riktigt att hon behöver flytta härifrån... :(

Imorgon är det begravning... kommer bli jobbigt att träffa dem. Vad ska man säga? Tidigare begravningar jag har varit på har varit för någon i familjen/släkten... så då har det ju berört en själv direkt, och så kommer det ju inte vara nu. Vad sa folk till mina föräldrar och oss?? Och oavsett så var det ändå annorlunda, då handlade det om morfar, min gammelfarmor och farmor. De var gamla när de gick bort. Nu ska jag beklaga min sorg till jämngamla, som aldrig mer ska få träffa sin mamma. Vad säger man? Vad gör man? Det är totalt omöjligt att leva sig in i situationen... jag vill inte leva mig in i situationen... Begravningar måste vara något av det värsta som finns... men samtidigt är det något vackert...

Nej jag antar att jag borde ta tag i denna dagen...

Jag beställde faktisk...

3 Läs mer >>
Fredag
Fredag = midsommarafton. En trevlig eftermiddag/kväll i Åhus med min Emma, hennes familj plus vänner. Mat, regn och kubbspel och lite mer mat och godis. Sen lite fotboll på det. Var hemma och låg i sängen vid halv tolv. Hur underbart är det inte att krypa ner i sin egen säng?

Lördag
Klockan 05.50 ringde alarmet på mobilen. Dags att kravla sig upp ur sängen och göra sig redo för jobbet. Segt vare men det var inte så farligt mycket att göra under dagen så man kom hyfsat lindrigt undan... men den där sköna sängen fanns rätt ofta i mina tankar. På kvällskvisten fick jag finbesök av Karin och Peter som var sugna på tårta, jag hade ju gjort misstaget att berätta för en viss Peter att jag hade en gömma med tårta i frysen. Så vi käka tårta och kolla lite halvt på fotbollen. Denna gången hade jag inte fullt lika rätt... trodde att Holland skulle göra mål i slutet av matchen så att det skulle gå till förlängning, men trodde även att det skulle vara Holland som gick vinnande ur förlängningen. Men jag klagar inte över att jag hade fel... tyckte faktiskt att Ryssland förtjänade att vinna.. och det gör ju faktiskt att Sveriges förlust känns liiiite mindre pinsam! :P

Söndag
Söndag = idag. Återigen ringde alarmet 05.50. Inte fan var det lättare att gå upp idag inte! Istället var det ju nästan värre! Eller nej förresten, det var nog lättare att gå upp... men det var segare på jobbet idag. De där gäspningarna bara kom över mig hela tiden... gäsp efter gäsp efter gäsp.. ja ni fattar. Segheten har sen varit ett genomgående tema för denna dagen tycker jag. And I blame it all on the weather! Meeen... det var väl lite ok ändå. Då har man ju åtminstone en liten ursäkt till att göra just ingenting. Vad har jag liksom åstadkommit idag efter jobbet? Ehm... jag har ätit, läst, kollat på tv, suttit vid datan och tagit ett fotbad.. spännande värre.

Måndag
Måndag = sovmorgon!!!

Nu ska jag gå och påbörja min sovmorgon... Sov gott ya'll!

A midsummernights dre...

0 Läs mer >>
Grymt duktig kille det här...




kolla här för fler sköna videor!!!

Kolla in!

0 Läs mer >>
GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD

Jaaa.. vad skulle jag skriva egentligen?? Hm... minnet är bra men kort! Blir i alla fall midsommarfirande här i Åhus. Ska hänga med Emma och fira med henne. Nära och bra hem sen så man kan komma i säng i hyfsat bra tid när man ska upp klockan 6 imorron. 

Ehm... nähä, jag hade nog inte något mer o säga/skriva.. jag ska väl gå och... hitta på... något?

GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD MIDSOMMAR GLAD

Små grodorna, små gro...

1 Läs mer >>
Fast denna gången hade jag gärna sagt att jag hade fel faktiskt. Riktigt för jävla dåligt spelade dom igår! Sorgligt! Pinsamt! Lite spel a la Spanien matchen hade ju inte varit helt fel... Aja, skit i samma.. nu kan Sverige kanske återgå lite till det vanliga?

Har försökt spela lite på gitarren idag, men den är nog inte riktigt stämd.. eller så spelar jag riktigt för jävligt haha.. för så himla bra lät det inte iaf :) Men men... kan ju inte förvänta mig så mycket mer heller.

Midsommar imorron och just nu lutar det åt att hänga med föräldrarna till Brantevik. Blir jobb kl 7 på lördagmorgon så blir ett lugnt midsommarfirande för min del.

För övrigt skulle jag aldrig låta inredarna Simon och Thomas från tv3 göra om ens en gång en liten skrubb åt mig... Nej tacka vet jag Room Service!

Hoppas det inte regnar på er imorron! Glad midsommar!

Well... I told you so...

2 Läs mer >>
Måndag
Från klockan 7 till 12 var det jobb som gällde. Moppade och torkade och hade mig. Sen var jag duktig och miljövänlig och cyklade hem, tog de sedvanliga 50 minuterna att ta sig hem, den sista biten bestämde sig vädergudarna för att jag hade haft tillräckligt med tur på min cykeltur och lät molnen lätta lite på trycket. Så mina kläder och mitt hår var ju inte snustorrt när jag kom hem. Har väl inte mycket mer att berätta om måndagen.

Tisdag
Bestämde med Jossa på måndagskvällen att vi skulle mötas upp i Malmö och strosa rundor på gatorna och i affärerna en stund. Så tog bussen hemifrån 8.40 och var hemma igen vid 6-tiden. Mitt första inköp gjorde jag i stort sett så fort vi kom upp på stan - plåster! till mina nyförvärvade skoskav. Älskar skovskav.. För övrigt hittade jag inte mycket som lockade. Men ett par solglasögon och en liten svart väska fick jag med mig hem.

Onsdag
Idag har jag väl inte fått överdrivet mycket gjort. Men har filat lite på Challes tavla, målat lite på de vita delarna. Om en stund ska jag bege mig till Malin. Sverige - Ryssland matchen som ska genomlidas (?). Har onda aningar.... tror inte vi klarar oss. Men jag blir gärna glatt överraskad, snälla?!

Måndag, tisdag, onsda...

0 Läs mer >>
1. Champagneglas - 6 st från Sagaform fick jag av farfar och mormor?? eller av mamma och pappa?? hm...


2. Salladsskål & alltialloskål från Sagaform fick jag av farfar och mormor


3. 2 st glass-/efterrättsskålar fick jag av Emma


4. 2 par trosor fick jag av Jannika


5. Två "skyltar", ett presentkort på Indiska och ett halsband fick jag av min bror och hans familj


6. En GITARR och en "Spela ackord" (del 1) fick jag av mamma och pappa (och syster??)
 

7. En grön klänning (som jag givetvis glömde ta kort på!) fick jag av min syster

8. Dessutom fick jag även pengar av farfar och mormor

Presenter

1 Läs mer >>
Idag fyller jag 22 år och 1 dag, grattis till mig! :P

Blev en tripp in till staden igår med mamsen, skulle handla på Maxi och upp i Challes lägenhet och hämta min present från la familia - en gitarr!!! :D Nu har jag ingen ursäkt längre... :) Det blev också en visit på Stadium, för Challe jobbade, så jag gick där ifrån med ett bar byxor/shorts, lite rea och personalrabatt... det sitter aldrig fel det! Så gitarr av mutter, vater och schwester. Pengar, skålar och glas av farfar och mormor. Två efterrätts-/glasskålar av Emmsan och trosor av Jannika. Idag kommer broren med familj på middag, och syster också givetvis.

Jag hade finbesök av Jannika och Malin igårkväll också. Mycket trevligt måste jag säga :) Jag och Jannika kollade på Sverige-Spanien matchen, vilken jag hade klarat mig rätt bra utan att se så här i efterhand, och sen anslöt Malin. Så vi delade på en flaska vin, åt vindruvor, melon och chips. Hade lite catching up to do om lite allt och inget. Så vid tre-tiden kom jag väl i säng.

En underbar födelsedag :) Tack familj och vänner!!

Grattis

1 Läs mer >>
Grattis på din födelsedag Rebecka! Nej men tack så mycket!
Då har jag existerar i en si så där 22 år nu, more or less beroende på hur man räknar. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man är klarvaken klockan 8 på morgonen?? Hmm...

Gratulationerna börjar redan trilla in - tack så jätte mycket mina fina vänner :) (och familj givetvis). Pengar, skålar och glas från farfar och mormor är presenterna so far. Fiiin fint :)

Hade en hemsk dröm inatt... drömde att mamma dog :( vaknade av att tårarna rann.. kommer inte ihåg hur det gick till men hemskt var det iaf. Sen drömde jag att det var stopp i toastolen.... Svänger snabbt i drömmarnas värld!

Har inga större planer för dagen, är väl egentligen "bara" bestämt att jag ska träffa Jannika och att matchen Sverige - Spanien ska ses. Imorron blir det middag med la familia, och den 28e ska jag och Karin fira tillsammans med våra vänner. (Emelie om du råkar vara i Sverige då så hade en liten visit varit trevlig ;))

Tack igen för alla gratulationer jag fått och kommer få!!
Kramar!!!

(förresten... angående betyget, kolla FC! och vet inte när betygen ska vara satt... )

Ja må jag leva ja må ...

3 Läs mer >>
Vår b-uppsats blev godkänd!

Förresten

0 Läs mer >>
Idag var det dags för första jobbedagen, oväntat pigg och dagen gick rätt snabbt. I och för sig så är det ju inte världens längsta jobbedag heller när man slutar klockan 12. Fick huvudvärk på köpet, vet i och för sig inte om det berodde på jobbet, vädret eller att jag druckit/ätit för dåligt. Men den är borta nu så varför fundera mer över det.

Har börjat på en ny tavla till Challe föreställande Marilyn Monroe, sen återstår det en tavla till. Men jag är inte säker på motivet. Marilyn Monroe och Greta Garbo, vem ska vara den tredje?? Har inte hittat nån riktigt bra bild... har försökt med t.ex. Elvis, Audrey Hepburn, Bob Marley, Janis Joplin etc. Svårt!! Roligt när fler gärna vill att jag ska måla tavlor till dom också :) Än så länge har jag väl fått förfrågningar från fem stycken iaf :P

Är jag helt dum i huvudet om jag säger att jag vill att det ska regna imorron? Kanske till och med riktigt hällregn... eller lite lagom i alla fall. Det kan vara mysigt ibland. Och så borde jag städa dessutom, eller kanske bara lägga sig och läsa en bra bok... eller måla lite till kanske.

Att goda människor ska råka ut för det värsta...

1a jobbedagen

0 Läs mer >>
Jag har lite ont i kroppen idag... jag undrar varför? Det kan ju bara inte ha att göra med att jag gick hem från Furuboda igår, det kan jag aldrig tänka mig... Hm...

Känns som att jag har kommit i klimakteriet också, värsta svallningarna ju! Får nog gå och ta en liten dusch innan jag ska hem till Jennie. Är det inte söt-/saltbegär så är det svallningar eller humörsvägningar :S Watch out!

Mat! Vad ska jag äta ikväll?!

Föraning om mig själv...

2 Läs mer >>
Ikväll har jag all rätt att ligga framför tv:n och jäsa. Så det så. Var på Furuboda idag, följde med Emma på introduktionen, sen gick jag från Furuboda hem. Tog mig bara si så där två och en halv timme. Var rätt stum i benen på slutet. Så ja, jag kan med all rätt dega framför tv:n ikväll! Hade behövt lite Chocolate therapy också tror jag bestämt, men det blir det ingen... dels är den för dyr, och så finns den inte här hemma :) Är så jävla sugen på något... jävla mens.

Imorron blir det fotbollstittande och grillning hemma hos Jennie, mycket trevligt! Ska äntligen få se hur hon bor nu för tiden :) Hoppas bara vädret håller i sig åtminstone även imorron så att inte det där regnet som jag har hört talas om på ryktesvägar kommer hit.

Nej... nu hoppas jag att benen bär mig ner till soffan!

Skulle haft en stegrä...