Tomorrow

Det finns en sång, Tomorrow heter den, som sjungs väldigt vackert av Tobias Fröberg och Ane Brun. Men framförallt har den en väldigt vacker text. En tänkvärd text.
 
Tomorrow is a beautiful word, the best of our words - Tomorrow is a foreign land - Tomorrow is the best book i never read
 
Tomorrow - Nothing is better to have
 
Vad lycklig jag är som fått uppleva så många "imorgon". Och avsett hur jobbigt något må kännas, så finns imorgon. Och som i sången - imorgon är ett främmande land, en oläst bok, ett vackert ord... Vem vet vad morgondagen har att erbjuda?! Men det bästa är väl ändå att få vakna upp och inse att jo, jag får en dag till med min familj och mina vänner. Och så sorgligt det är, hur många det är som inte får den chansen.
 
Jag är tacksam för mitt "idag" som jag tillbringat dels med Karin och Alice, men även med min vackra syster. Och imorgon ska jag mysa ännu mer med Alice. Och vem vet vad mer?! Men det är väl det som spännande med den där olästa boken, eller det där främmande landet man aldrig tidigare besökt. :)
 
Den är rätt nyttig att lyssna på ibland den där sången. Den får i alla fall mig att uppskatta det jag har lite mer! Så om jag inte har sålt in låten tillräcklig nu, så kan du lyssna på den här genom Spotify.
 
/Rebecka
 
 
 

Kommentera här: